17 / 06 / 2024

Hatay Çandır çok amaçlı salon projesi

Hatay Çandır çok amaçlı salon projesi

Hatay’ın her ilçesine eşit ve kaliteli hizmet götürmek amacıyla çalışan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Çandır Mahallesi Çok Amaçlı Salon’un açılışını gerçekleştirdi.

Ev sahipleri: Yüzde 25 zam sınırı çok yanlış bir karardı, her ev sahibi zengin değil! 

Mağdur Ev Sahipleri Dayanışması tarafından yüzde 25 zam sınırı ile ilgili bir paylaşım yapıldı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Buca depreminden sonra flaş açıklama geldi! '11 aydır çok hareketli' diyerek uyardı!

Buca depreminden sonra flaş bir son dakika açıklaması geldi. '11 aydır çok hareketli' diyerek uyardı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Uzmanlar uyarıyor! Hatay'dan sonra İstanbul'da tehlike altında! Deprem olmadan harekete geçilmeli

Türkiye'de 2010 yılından önce inşa edilen binalarda asbestli malzemeler kullanıldığı tespit edildi. Özellikle Hatay depreminde bunun çok örneği görülürken İstanbul'un da tehlike altında olduğu belirtildi.

Evinde olmayan hemen markete koşsun. Son dönemin zam şampiyonu. Bir daha bu fiyata olmayacak

Son dönemin zam şampiyonu olan bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşandı. Ürün indirime girdi ve bir daha bu fiyata satılmasına çok zor gözle bakılıyor. Evinde biten gidip almalı.

Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta’da yaşayanlar dikkat! En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi. Paranız fazla alınınca

Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zammın ardından çeşitli ürünlere zam yapılmaya devam ediliyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren de önemli bir gelişme yaşandı. En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi.

Şok'a öyle bir ürün geldi ki çocuklar çifte bayram yaşayacak! Anne ve babalar kaçırmamak için acele edin

Türkiye'nin dört bir yanında birçok şubesi bulunmaktadır. Şok Market, özellikle uygun fiyatlı ürünleriyle bilinmektedir. Haftalık aktüel ürünlerini yayınlayan Şok market 22-25 Nisan indirim listesini yayınladı. İşte aktüel ürünler listesindekiler.

Hatay'da 3.6 şiddetinde deprem! AFAD, deprem hakkında açıklama yaptı: çevre illerden de hissedildi!

Türkiye-Suriye sınırında deprem oldu. AFAD depremin merkez üssünü Hatay Kırıkhan olduğunu duyurdu.

Bakanlık’tan müjdeli haber! Nihayet otomotiv sektöründeki dengesizlikler ortadan kalkıyor! Sektör çok rahatlayacak!

Sıfır kilometre araç satışlarında kayıt dışılık, stokçuluk ve haksız fiyat artışlarına yönelik Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan önemli bir hamle geldi. Bakanlık, sıfır araçta stokçuluk ve haksız fiyat artışın için 39 ile; 13 distribütör, 256 bayi ve 260 bin araç satışına yönelik inceleme başlatıldığı

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Kaç yıl çalışan işsizlik maaşı alır?

İşsizlik maaşı almak isteyen vatandaşlar, bu konuya dair araştırmalar yapmaktadır. İşsizlik maaşı kaç yıl çalışan alır, İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? çok sık araştırılan sorular arasındadır. İşte detaylar!

Ayçiçek yağı, çay, şeker derken o ürüne de zam geliyor!

Son 18 aydır rekor kırmayı sürdüren tarımsal girdi fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, önümüzdeki dönemde mevsim etkisine bağlı olarak sebze-meyve fiyatlarında yükseliş görüleceğini belirtti.

Hatay Kırıkhan TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 10 soruda Kırıkhan TOKİ!

TOKİ'nin Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Kırıkhan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Kırıkhan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Kırıkhan TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Hatay Çandır çok amaçlı salon projesi Haberi

Hatay Çandır çok amaçlı salon projesi


Hatay’ın her ilçesine eşit ve kaliteli hizmet götürmek amacıyla çalışan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Çandır Mahallesi Çok Amaçlı Salon’un açılışını gerçekleştirdi.


Gerçekleştirilen açılış törenine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, HBB İtfaiye Daire Başkanı Fevzi Kilisli, Yayladağı Çandır Mahalle Muhtarı Şakir Altaş, iş adamı Servet Altaş, ilçe muhtarları ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.


ALTAŞ: ÇANDIR MAHALLESİ OLARAK BAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ VE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ


Başkan Savaş’ın Yayladağı’nda gerçekleştirdiği hizmetler dolayısıyla minnettarlığını dile getiren Yayladağı Çandır Mahalle Muhtarı Şakir Altaş, “Şimdiye kadar Yayladağı’na yapılan en değerli yatırım için buradayız. Çok amaçlı kültür merkezi niteliğindeki salonumuzda halkımıza birçok etkinliği...