02 / 05 / 2024

Evinde olmayan hemen markete koşsun. Son dönemin zam şampiyonu. Bir daha bu fiyata olmayacak

 Evinde olmayan hemen markete koşsun. Son dönemin zam şampiyonu. Bir daha bu fiyata olmayacak

Son dönemin zam şampiyonu olan bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşandı. Ürün indirime girdi ve bir daha bu fiyata satılmasına çok zor gözle bakılıyor. Evinde biten gidip almalı.



Vatandaşlar artık art arda gelen enflasyon nedeniyle ne yapacağını şaşırdı. Şu anda vatandaşların yapabileceği tek şey ürünlerin indirimlerini takip ederek daha ucuza almak. Son dönemlerin zam şampiyonu bir ürün hakkında da flaş gelişmeler yaşandı. 

2022 YILINDAN BU YANA ZAM YİYOR

2022 yılından itibaren başlayan zam furyasından en çok etkilenen ürünlerden birisi de tuvalet kağıdı oldu. Temel ihtiyaç ürünleri arasında yer alan tuvalet kağıtlarına gelen zamların ardından geçim sıkıntısı çeken vatandaşların beli büküldü. Ekonomik durumlarda harcamalarını kuruşu kuruşuna hesaplayan vatandaşlara indirim müjdesi geldi.

Tuvalet kağıdına sürekli gelen zamların ardından indirim listelerinin göz bebeği haline gelmesiyle birlikte sürekli olarak vatandaşların gündeminde yer alıyor. Beklenen indirim o market tarafından kısa bir süre önce paylaşıldı. Bomba indirim ile birlikte fiyatlar dibi gördü.
Her hafta güncellenen indirim listelerinde vazgeçilmez bir yere sahip olan tuvalet kağıdında yeni indirimler geliyor. Tarım Kredi Marketleri tarafından paylaşılan indirim listelerinde yer alan tuvalet kağıdı müşterilerin ilgisini çekti. İndirimli fiyatlarıyla tüketicilerin hedefine giren tuvalet kağıdı için sıraya girildi.


Geri Dön