03 / 05 / 2024

Bitcoin'de tarihi sıçrama! Son dönemin zirvesini gördü.

Bitcoin'de tarihi sıçrama! Son dönemin zirvesini gördü.

Kripto para borsası hareketlendi. Bitcoin günlerdir yükselişini sürdürüyor. Bugün de büyük bir çıkış yaparak son dönemin zirvesine yükseldi. İşte tüm ayrıntılar...



2022'yi yüzde 60'ın üzerinde kapayan Bitcoin şu ana kadar 2023'te yatırımcılarının yüzünü fazlasıyla sevindirdi.

Dünyanın en büyük kripto parası gece saatlerinde TSİ 3.10 civarında dün birkaç kez test ettiği 20.000 dolarlık psikolojik seviyeyi kırdı ve bu noktadan sonra alımlar hızlanmış oldu.

Bugün 11.50'de 21.050 dolara kadar çıktı ve günlük yükselişi yüzde 11.5'i geçti. Böylece 7 Kasım'dan bu yana ilk kez 21.000 doların üzerine yükseldi.

Analistler söz konusu saatte herhangi bir yeni haber akışı olmadığını ancak bir anda alım emirlerinin devreye girdiğini belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön