24 / 07 / 2024

Bitcoin'de tarihi sıçrama! Son dönemin zirvesini gördü.

Bitcoin'de tarihi sıçrama! Son dönemin zirvesini gördü.

Kripto para borsası hareketlendi. Bitcoin günlerdir yükselişini sürdürüyor. Bugün de büyük bir çıkış yaparak son dönemin zirvesine yükseldi. İşte tüm ayrıntılar...




10 GÜNDÜR YÜKSELİYOR
Son artışla beraber Bitcoin son 10 gündür aralıksız yükselmiş oldu. Son 1 haftada yüzde 24, 2023 genelinde ise yüzde 26 değer kazandı.

Bu yükseliş tüm piyasa geneline yayıldı. Ethereum yüzde 11 yükselerek 1.563 dolara çıkarken, Binance Coin yüzde 9.2, Ripple yüzde 8.7, Cardano (ADA) yüzde 10.9, Dogecoin yüzde 14.1, Polygon ise yüzde 14.8 değer kazandı.

SOLANA'DA GÜNLÜK YÜKSELİŞ YÜZDE 40'A YAKLAŞTI
Popüler kripto paralar arasında en dikkat çekici yükselişlerden birisi yüzde 39.6 ile Solana'da yaşandı. Polkadot da günlük yüzde 20.6 kazandırarak yatırımcısını mutlu etti. Hafta içi Amazan Web Services (AWS) ile işbirliğini duyuran Avalanche (AVAX) ise yüzde 14.7 yükseldi.

Böylece öğlen saatleri itibarıyla kripto paraların toplam piyasa değeri son 24 saatte 90 milyar dolar artarak 995 milyar dolara ulaştı ve 1 trilyon dolar sınırına yaklaşıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön