04 / 05 / 2024

Hatay Çaylı yol yatırımları

Hatay Çaylı yol yatırımları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Dörtyol Çaylı Mahallesi’nde beton asfalt çalışması öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı.

Emekliler dikkat! Maaşlarını artırmak isteyenler hemen baksın: Tek tek açıklandı! Emekli kök aylığı nasıl yükselir?

Milyonlarca emekli, maaşlarını nasıl yükselteceklerini araştırıyor. Emekli kök aylıklarının yükseltilmesi için birkaç farklı yol bulunuyor. İşte ayrıntılar...

Depremler Hatay'daki 18 bin 711 araçta hasara yol açtı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerin Hatay'daki 18 bin 711 araçta hasara neden olduğu bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı depremin faturasını hesapladı! İşte kalem kalem deprem felaketinin ekonomiye maliyeti!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın raporuna göre, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin yol açtığı felaket Türkiye ekonomisine 2 trilyon liraya mal olacak.

Tek yol EYT değil ! Bunları yapan hem erken emekli oluyor, hem yüksek aylık alıyor!

Kadınlar ve erkekler için emekliliği öne çeken kolaylıklar bulunuyor. Bazı ince detayları bilip yerine getirenler hem 6 yıl kazanarak daha erken emekli oluyor, hem de emekli olduğunda, benzer durumdakilere göre çok daha yüksek emekli aylığı alıyor.

Hatay Dörtyol'da 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Dörtyol İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay İl, Dörtyol İlçe, Çaylı Mahallesi, Beyleryurdu Mevkii 2618 Parselde yer alan arsayı 8 milyon 171 bin 80 TL'ye icradan satıyor...

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Hatay'daki tarihi Mar Yohanna Kilisesi restore edildi!

Hatay'daki kilise, Vakıflar Bölge Müdürlüğünce yürütülen 18 aylık restorasyon çalışmaları tamamlanarak ibadet ve ziyarete açıldı.

6 aylık yatırım ve reform haritası hazırlanıyor!

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın 21 Mayıs’ın ardından açıklayacağı 6 aylık yol haritasının önemli bölümünü yatırımlar ve reform süreci olacağı bildirildi.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Hatay Samandağ yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Hatay Yayladağ'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Yayladağı ilçesine bağlı Karacurun Mahallesi yolunda çalışmalara başladı.

Hatay Çaylı yol yatırımları Haberi

Hatay Çaylı yol yatırımları


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Dörtyol ilçesine bağlı Çaylı Mahallesi’nde beton asfalt çalışması öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı.


ÇAYLI MAHALLESİ MODERN YOLUNA KAVUŞUYOR



Dörtyol ilçesine bağlı Çaylı Mahallesi’nde tozlu ve çukurlu yollardan yakınan halka duyarsız kalmayarak çalışmalarını başlatan HBB ekipleri, beton asfalt öncesi zemin iyileştirme çalışmaları ile halkın yüzünü güldürdü.



Önem arz eden yola hummalı çalışmalarını sürdüren HBB ekipleri, mahalledeki zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından beton asfalt yapımının gerçekleşeceğini bildirdi. Ekipler çalışmaların bitmesiyle halkın daha temiz ve güvenli bir ortamda ulaşımlarını sağlanacaklarını müjdeledi.




Hatay Büyükşehir...