04 / 05 / 2024

Hatay Defnede okul inşaatları

Hatay Defnede okul inşaatları

Defne ilçesine bağlı 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, hafta başında okul inşaatlarını yerinde inceledi.

Hatay Kırıkhan'daki 5 okul yıkılacak!

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde depreme dayanıksız olan 5 okul için yıkım kararı çıktı. Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Hatay Samandağ'a 24 derslikli okul geliyor!

HATAYLI hayırsever işadamı Maruf Cilli tarafından, Samandağ ilçesi Tekebaşı Mahallesine yaptırılacak olan 24 derslikli okulun protokolü Hatay Valiliği'nde gerçekleştirilen törenle imzalandı.

Hatay'da Suriyeli öğrenciler için okul açıldı!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, İnsani Dayanışma ve Kalkınma Derneği (İDKA) tarafından yaptırılan Suriyeli öğrencilerin eğitim göreceği okul hizmete girdi.

Recep Atakaş'tan Hatay'a yeni okul!

Hatay İskenderunlu İşadamı Recep Atakaş, Kırıkhan ilçesinde 20 yıl önce yaptırdığı Naim Atakaş A.L. Okulu binası yerine, 24 derslikli çok kapsamlı ve tam donanımlı modern bir okul yaptırıyor.

Hatay Günyazı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı tamamlandı!

Hatay Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, ilimizde sınıf başına üşen öğrenci ortalamasını düşürmeye yönelik çalışmaları çerçevesinde, sadece Antakya ilçemizde halen 12 okul inşaatı sürüyor.

Hatay Defne'deki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor!

Defne ilçesine bağlı 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, hafta başında okul inşaatlarını yerinde inceledi.

Hatay'da Suriyeliler için 2 katlı okul inşa edilecek!

Hatay Valisi Ercan Topaca, Almanya'nın Aalen Belediye Başkanı ve SDP Meclis Grup Başkanı Cleaus Schmiedel ile Suriyeli çocuklar için 24 derslikli ve 2 katlı prefabrik okulun protokolünü imzaladı.

Hatay Defne'de 3 katlı modern okul binası hizmete açıldı!

Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan'ın takibi sonucunda, Defne-Çınarlı Mahallesi'ne 3 katlı modern bir okul binası kazandırıldı.

Hatay'daki okullar onarılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, başlattığı proje kapsamında okul bahçelerinde bulunan ağaçların budanması, kaldırımlarına parke taşı döşenmesi ve boya yapılması gibi çalışmalar yaparak eğitim kurumlarının daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Hatay Reyhanlı'da Suriyeliler için 3'ncü okul yapılıyor!

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeliler için 3. okul yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve AFAD işbirliği ile Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki okulun da tamamlanması ile Suriyelilerin eğitimine verileceği kaydedildi.

UNICEF Hatay'a prefabrik okul yaptırıyor!

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeli öğrenciler için 12 derslikli 2 prefabrike okul yaptırıyor. Projeyle çocukların öğrenim hayatlarının devam etmesi hedefleniyor.

TOKİ Adana, Hatay ve Osmaniye'de 1073 adet konut yaptıracak!

Adana, Hatay ve Osmaniye İlleri 1073 Adet Konut, Hastane, Stadyum, Ticaret Merkezi, İş Yeri, Cami, Okul, Pansiyon, Yurt, Bina ve Jandarma Tesisi İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenleme İnşaat işleri ihale edilecek...

TOKİ Hatay'da okul inşa edecek!

Hatay İli Merkez İlçesi Günyazı Mevkii 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Hatay Defnede okul inşaatları Haberi

Hatay Defnede okul inşaatları

Kemal Gülistan, 15 Şubat Pazartesi günü, Defne'de “2015 Yatırım Programı” kapsamında yapımına başlanan okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan; Subaşı mıntıkasındaki 32 derslikli Meslek Teknik Eğitim Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi), Çekmece Mahallesi'ndeki 24 derslik Anadolu Lisesi ve Dursunlu Mahallesi'nde bulunan 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Müdür Gülistan, incelemeler sırasında yetkilerden inşaatların genel seyri ve bitiş tarihleri ile ilgili bilgi de aldı. İlçe Müdürü Gülistan, derslik sorununun çözülmesi için 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılacak olan 32 derslik, 3 atölye ve 1 kapalı spor salonunun yer aldığı Defne Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin yanında, 2015 Yatırım Programı kapsamında yapılacak üç dev proje ile ortaöğretim derslik sorununun çözüleceğini söyledi. 


Antakya...