05 / 05 / 2024

Hatay Dörtyol kat karşılığı inşaat ihalesi

Hatay Dörtyol kat karşılığı inşaat ihalesi

Hatay Dörtyol Belediyesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 3 Ağustos'ta saat 14:00’de yapılacak..

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

Hatay’daki 10 milyar dolarlık projeye Suudi Arabistan mı ortak olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan'da imzalanan enerji anlaşması nedeniyle tüm dikkatler Hatay'a çevrildi. Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 10 milyar dolar yatırımla rafineri ve petrokimya tesisi kurulacağı ve buraya Suudi Arabistan’ın da ortak olacağı iddia edildi.

4 şiddetli depreme rağmen camı bile kırılmayan hastanenin sırrı ne? İşte hayrete düşüren gerçek!

Hatay’daki Dörtyol Devlet Hastanesi’nin dört deprem görmesine rağmen halen dimdik ayakta kalması görenleri hayrete düşürürken, hastanenin bu denli dayanıklı olmasının sırrı ortaya çıktı.

Hatay’da depremin bilançosu çok ağır: 1700 işletme yıkıldı, sanayi yok oldu!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından önemli ölçüde yıkıma uğrayan Hatay, dün meydana gelen iki depremle birlikte yeniden büyük hasarlar aldı. Şehirde küçük sanayi işletmeleri büyük bir bölümü yıkılırken, çalışanlar da daha güvenli şehirlere göç ediyor.

Başakşehir İkitelli’de kat karşılığı inşaat yapılacak! Yatırımcılar 12 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım ihalesine çıktı. İkitelli’de kat karşılığı yapılacak inşaatın ihalesi 12 Ocak 2023’te yapılacak. İhalenin bedeli 60 milyon 780 bin 350 TL olarak belirlendi.

Bakan Dönmez duyurdu! Doğalgaz fiyatlarına indirim uygulanacak mı? İşte detaylar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, katıldığı bir programda Karadeniz gazı hakkında da bilgilendirme yaptı. İşte detaylar!

Petrolde son dakika müjdesi! Bakan Dönmez canlı yayında açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldığı bir televizyon programında petrol keşifleriyle ilgili bir müjde verdi.

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden kat karşılığı ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay'da 22.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi yaptırılacak!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 24 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 18.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Hatay Dörtyol kat karşılığı inşaat ihalesi Haberi

Hatay Dörtyol kat karşılığı inşaat ihalesi

Hatay Dörtyol Belediye Başkanlığı, Sanayi Mahallesi'nde bulunan, mülkiyeti Dörtyol Belediyesine ait taşınmaz üzerinde kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor. İhale 3 Ağustos'ta saat 14:00’de gerçekleşecek.


KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR

Dörtyol Belediye Başkanlığından:


Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde bulunan, mülkiyeti Dörtyol Belediyesine ait 61 Ada 52 parsel sayılı taşınmaz üzerinde, kat karşılığı yaptırılacak olan İnşaat işi, şartnamesi esasları dahilinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun (36. maddesine göre) kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkartılmıştır.


İli: Hatay, İlçesi     :  Dörtyol, Mahallesi: Sanayi, Ada/Parsel: 61 Ada 52 Parsel

Mevcut Alanı      :  13.115,06 m2

İmar Durumu        :  ÖPA, E=3,00 hmax=serbest.

İşin adı/Kullanım şekli  :  Otopark - İşyeri - Çok Amaçlı Salon


1 - İhale 03/08/2017 günü saat 14:00’de İstasyon Caddesi No. 50 Dörtyol/HATAY adresinde...