06 / 05 / 2024

Hatay Erzin atık su inşaatı

Hatay Erzin atık su inşaatı

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi.

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 71 adet iş yeri yaptıracak!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Hatay Erzin OSB'de 21.3 milyon TL'ye satılık arsa! 

Hatay Erzin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hatay Erzin OSB'de yer alan arsayı 21 milyon 278 bin 21 TL bedelle satışa çıkardı...

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için çalışmalar başladı!

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için start verildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi sanayi sitesinin hayata geçirileceği alanda zemin çalışmalarına başladı.

Hatay Büyükşehir'de imar toplantıları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin 15 ilçede düzenleyeceği imar toplantıların ilki 14 Şubat tarihinde Erzin ve Dörtyol ilçelerinde başladı.

Osmaniye Erzin Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 75'i tamam!

HATSU, Erzin ilçemizi altyapı sıkıntısından kurtaracak olan Erzin Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının hızla ilerlediğini duyurdu.

Hatay Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün(HATSU), sağlık bir çevre oluşturmak amacıyla önemli yatırımlara imza atıldığını ve her geçen gün yeni bir projeyi Hatay’a kazandırıldığını duyurdu.

Hatay Dörtyol atık su arıtma tesisi açıldı!

HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Daire başkanlarıyla beraber Hatay’ın bütün ilçelerini gezerek Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HATSU’nun devam eden çalışmalarını yerinde inceliyor.

Hatay Erzin'in sokakları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Erzin ilçesinde yıpranan ve kullanışsız hale gelen sokaklarda sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Hatay Büyükşehir'den yeni rekreasyon alanı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, il genelinde atıl kalan alanları vatandaşların hizmetine sunmak amacıyla önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Hatay Erzin'de atık su arıtma tesisi inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi.

Hatay Erzin Atıksu Arıtma Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin'in içmesuyu ile birlikte en büyük eksiği olan Erzinlilerin beklediği Atıksu Arıtma Tesisinin yer tesliminin yapıldığını bildirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi inşaat atıklarına çözüm arıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları ile molozlarla ilgili çalışmalara devam ediyor. Belediye boş arazilere boşaltılan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları ile molozların önüne geçmeye çalışıyor...

Hatay Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi toplantısı 1 Eylül'de!

Hatay İli, Antakya İlçesi'nde yapılması planlanan Hatay Katı Atık Düzenli Depolama projesine ilişkin ÇED toplantısı 3 Eylül'de yapılacak.

Hatay Erzin atık su inşaatı Haberi

Hatay Erzin atık su inşaatı

HATAY'ın Erzin ilçesinde, vatandaşları büyük bir sıkıntıdan kurtaracak olan atık su arıtma tesisinin inşaatı başladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından İller Bankasından teinin edilen kredi ile yapılan tesis 14 ayda tamamlanacak. Yapımına 4 yıl önce başlanan ve 2 yıl önce tamamlanan kanalizasyonun suyu, ilçeye sahili bulunan Akdeniz'e akıyordu. Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi. 


7 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK 

Finansmanı İller Bankası'ndan temin edilen kredi ile sağlanan, ihalesi İller Bankası Genel Müdürlüğünce yapılan tesisi, Sürekli İnşaat ve Ticaret A.Ş yapıyor. 30 dönümlük arazi üzerine yapılan atık su arıtma tesisi yaklaşık 7 milyon liraya mal olacak. Yapı denetimi, HATSU Genel Müdürlüğü Etüt Plan...