22 / 05 / 2024

hatay mıpım için hazırlanan projeler

hatay mıpım için hazırlanan projeler

Suriye'deki savaştan etkilenen ve büyük miktarda mülteciyi barındırmak durumunda kalan Hatay, şehrin "hoşgörülü, medeniyetlere ev sahipliği yapan yüzünü" uluslararası arenada tanıtmaya hazırlanıyor.

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Satılık arsa ilanlarını incelerken sizin ölçütlerinize tam olarak uyum sağlayıp sağlamadığını öğrenmenizi daha sonra bir hayal kırıklığı yaşamamanız için oldukça önemli. Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Diyarbakır Bağlar’da kentsel dönüşüm için dev işbirliği!

Diyarbakır’da kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan bölgelerin başını çeken Bağlar ilçesinde sorunun çözümü için önemli bir adım atıldı. Bağlar ilçe belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile koordineli çalışıp 5 yılda kentsel dönüşümü gerçekleştirecek.

Taylandlı C.P. Group yatırım için Söke OSB’yi seçti!

AYDIN’ın Söke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak Tayland merkezli dünya devi C.P. Group, yatırım için Söke OSB’yi seçti.

Hatay Yoncakaya'da gölet yapımı için temel atıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu hafta içinde, ayrıca Yayladağı ilçesi Yoncakaya Mahallesi'nde gölet yapımı için temel attı.

Cefa İnan: Çeşme'de yatırım için dikkatli olunmalı!

Altınkum, Pırlanta, Şifne, Çiftlik ve Ayaseranda bölgelerinin yatırım için çok uygun sahalar olduğunu söyleyen Harita ve Kadastro Mühendisi Cefa inan, yatırımcıları uyardı.

Karacabey Longozu tanıtımı için belgesel hazırlandı!

Karacabey ilçesinde bulunan, ekolojisi ve biyolojik çeşitliliğiyle önemli bir evrensel değer olan longoz ormanlarının tanıtımı için belgesel hazırlandı. Longozun korunarak, doğa turizmine açılması yönündeki çalışmalar başladı.

Türeli'den Karabağlar'daki kentsel dönüşüm için soru önergesi!

Türeli'den Karabağlar'daki kentsel dönüşüm için soru önergesi geldi. Rahmi Aşkın Türeli, İzmir'in Karabağlar ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmasını TBMM gündemine taşıdı.

Kentsel dönüşüm için 1 milyar TL'yi aşkın kaynak kullanıldı!

Kentsel dönüşüm için 1 milyar TL'yi aşkın kaynak kullanıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm için bu güne kadar 1 Milyar TL’yi aşkın kaynak kullandıklarını ifade etti.

Kentsel dönüşüm için 1 milyar TL harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm için bu güne kadar 1 Milyar TL’yi aşkın kaynak kullandıklarını ifade etti. Güllüce, binasını dönüştüren vatandaşların başta KDV olmak üzere birçok vergi ve harçtan muaf tutulduğunu kaydetti.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Türkiye HSBC'nin yatırım için öncelikli 21 pazarından biri!

HSBC Türkiye Genel Müdürü James Emmett, Türkiye'nin HSBC'nin yatırım için öncelikli 21 pazarından biri olduğunu belirterek, büyüme anlamında önceliklerinin kurumsal ve ticari bankacılık olacağını söyledi.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için temel atma günü!

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Peki Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm hangi mahalleden, hangi sokaktan başlıyor? İşte Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın o açıklaması...

hatay mıpım için hazırlanan projeler Haberi

hatay mıpım için hazırlanan projeler
Suriye'deki savaştan etkilenen ve büyük miktarda mülteciyi barındırmak durumunda kalan Hatay, şehrin "hoşgörülü, medeniyetlere ev sahipliği yapan yüzünü" uluslararası arenada tanıtmaya hazırlanıyor. 


Geçen yıl Türk belediyelerin de yoğun olarak katıldığı dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM'de, bu yıl Hatay da 4 projesiyle boy gösterecek. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, son 5 yıldır Suriye krizinin şehri her yönden etkilediğini belirterek, artık bununla anılmak istemediklerini söyledi. Savaş, krizin ebediyen devam etmeyeceğini belirterek, "Yerli-yabancı tüm yatırımcılara, uzun vadeli düşünmelerini, Hatay'daki fırsatları yakalamalarını tavsiye edeceğiz. Suriye'deki kriz sona erdiğinde Hatay olarak hazır olmalıyız" diye konuştu. Yatırımcıların en önemli yatırımlarını kriz zamanlarında yaptıklarını vurgulayan Savaş, "Bu zamanda yapılan yatırım belki yüzde 50 daha ucuza mal olacak" dedi. 


Sabah



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer...