14 / 05 / 2024

Hatay okul yenileme çalışmaları

Hatay okul yenileme çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, il genelindeki okullarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Hatay'daki okullar yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, eğitim kurumlarında yaptığı yenileme çalışmaları ile velilerden ve öğrencilerden tam not alıyor.

Bakan Uraloğlu duyurdu! Hatay Havalimanı yenileniyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'na ilişkin olarak açıklamalar yaptı. Bakan Uraloğlu, havalimanının yenileme çalışmalarının devam ettiğine değinerek hizmete gireceği tarihi duyurdu.

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Hatay Kırıkhan'daki 5 okul yıkılacak!

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde depreme dayanıksız olan 5 okul için yıkım kararı çıktı. Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Hatay Kurtuluş'un yolları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Belen yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hatay'da zemin yenileme çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kentin her köşesinde vatandaşların rahat ve huzurunu gözeterek yeni düzenlemelere devam ediyor.

Hatay Samandağ'a 24 derslikli okul geliyor!

HATAYLI hayırsever işadamı Maruf Cilli tarafından, Samandağ ilçesi Tekebaşı Mahallesine yaptırılacak olan 24 derslikli okulun protokolü Hatay Valiliği'nde gerçekleştirilen törenle imzalandı.

Hatay'daki okullar yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, eğitim kurumlarında yaptığı yenileme çalışmaları ile velilerden ve öğrencilerden tam not alıyor.

Hatay'da Suriyeli öğrenciler için okul açıldı!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, İnsani Dayanışma ve Kalkınma Derneği (İDKA) tarafından yaptırılan Suriyeli öğrencilerin eğitim göreceği okul hizmete girdi.

Hatay'ın yolları yeni görünümüne kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Hatay genelinde eskiyerek kullanılamaz hale gelen parke yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Recep Atakaş'tan Hatay'a yeni okul!

Hatay İskenderunlu İşadamı Recep Atakaş, Kırıkhan ilçesinde 20 yıl önce yaptırdığı Naim Atakaş A.L. Okulu binası yerine, 24 derslikli çok kapsamlı ve tam donanımlı modern bir okul yaptırıyor.

Hatay Dörtyol 9 Ocak Şehir Stadyumu'nda yenileme başladı!

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde amatör futbol ligi maçlarının oynandığı 9 Ocak Şehir Stadyumu’nda restorasyon ve yenileme çalışması başlatıldı.

Hatay okul yenileme çalışmaları Haberi

Hatay okul yenileme çalışmaları


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, il genelindeki okullarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.


DEREKUYU İLKOKULU VE ORTAOKULU PARKESİNE KAVUŞTU 


Eğitime destek vererek öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için özverili çalışmalarına devam eden HBB ekipleri, gerçekleştirilen parke çalışması ile okul bahçesini daha güvenli ve temiz hale getirdi. 


Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerin daha rahat ve güvenli eğitimlerini sürdürebilmeleri adına çalışmalar gerçekleştiren ekipler aracılığıyla öğrenciler ve veliler Başkan Savaş’a teşekkür etti.


İHTİYAÇ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK 


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitime verdiği önem ve il genelinde eğitim gören öğrencilerin rahatına yönelik gösterdiği hassas tutum doğrultusunda hareket eden HBB ekipleri, ihtiyaçlar doğrultusunda Hatay’ın her noktasında çalışmaların devam edeceğini bildirdi. 



Hatay Büyükşehir...