06 / 05 / 2024

Hatay otopark

Hatay otopark

Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye 440 araçlık modern katlı otopark yapılacak.

İzmir Hatay'daki 8 katlı otopark hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay bölgesinde inşa edilen 8 katlı otoparkın 3 Kasım'da hizmete açılacağı açıklandı. Toplam 10.3 milyon TL'ye inşa edilen otopark, 429 araç kapasitesine sahip olacak.

İzmir'in seyir teraslı otoparkı Eylül'de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Hatay'da hayata geçirdiği 8 katlı otopark Eylül'de hizmete açılacak.

Hatay Stadı 2019'da tamamlanacak!

Hatay'da, 25 bin seyirci kapasiteli inşa edilen ve otoparkına kurulacak güneş enerjisi sistemiyle kendi enerjisini üretecek olan yeni stadın 2019 yılı içerisinde futbolseverlerin hizmetine sunulması planlanıyor.

İzmir Hatay'ın ikinci katlı otoparkı da tamamlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da yapımına devam ettiği 429 araçlık katlı otoparkın kaba inşaatının yüzde 95 'ini tamamladı.

İzmir Büyükşehir'den yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belelediyesi Hatay'da yeni bir otopark inşa ediyor.

İzmir'e iki yeni otopark geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka ve Hatay'da toplam 1064 araç kapasiteli 2 yeni otoparkın yapımına başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 440 araçlık otopark!

Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye İzmir Büyükşehir Belediyesi 440 araçlık modern katlı otopark inşaatına başladı.

İzmir Hatay'a katlı otopark inşa edilecek!

Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye 440 araçlık modern katlı otopark yapılacak.

İzmir Hatay'a 440 araçlık otopark geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay bölgesinde 440 araç kapasiteli yeni bir otopark için ay sonunda ihaleye çıkıyor. Çok fonksiyonlu bu bina, otopark özelliğinin dışında, çatısındaki seyir terası ve süs havuzu ile keyifli bir dinlenme alanı olacak.

Hatay'da 3 yıl kiralık açık otopark ihalesi 5 Mayıs'ta!

Hatay İmar, Otopark, Turizm, Ziraat, Temizlik, Taşımacılık, Sağlık, Eğitim, Madencilik, Teknoloji, Medya Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından İskenderun, Payas ve Erzin İlçelerinde 5.173 adet araçlık yol boyu açık otoparklar 36 aylığına kiralanacak.

Hatay Vıp Land Rezidans!

Hatay Vıp Land Rezidans projesinde Türk hamamı, vitamin bar, kreş, spa salonu, kamelya, otopark, sauna, squash, buhar odası, olimpik kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Hatay Vıp Land Rezidans 3 blok şeklinde yükseliyor.

Hatay katlı otoparkı ve pazar yeri Nisan'da tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce 2013 yılında hizmete açılan Hatay katlı otoparkı ve pazar yerinin 1.5 yıldır yapılmayan "çatısı" için Konak Belediyesi yapım ihalesine çıktı. 1 milyon 548 bin liraya mal olması beklenen ihaleye 14 firma katıldı.

Hatay Palladium AVM arkasındaki çok katlı otopark açıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne ait, Palladıum Avm arkasında bulanan çok katlı otopark vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Çok katlı otopark kapalı alanda 150, açık alanda 50 araç olmak üzere toplamda 200 araçlık kapasiteye sahip.

Hatay otopark Haberi

Hatay otopark


Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye 440 araçlık modern katlı otopark yapılacak. Otoparkın yanısıra seyir terası özelliği ve tarihi asansör gibi kod farkı olan iki sokağa birleştirecek tesisin ihalesi 26 Şubat cuma günü gerçekleşecek.


Hatay bölgesinde 440 araç kapasiteli yeni bir otoparkın yapımı için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Şubat cuma günü ihaleye çıkılıyor. Otopark özelliğinin dışında, çatısındaki seyir terası ve süs havuzu bulunacak tesis Tarihi Asansör'de olduğu gibi 22 metre kod farkı olan iki sokak arasında bağlantı sağlayacak.


Hatay bölgesinin ikinci otoparkı olacak tesis Çankaya Mahallesi'nde (Uşak-i Zade Muammer Bey Sokağı) gerçekleşecek. Toplam 8 katlı ve 440 araç kapasiteli otoparka, aralarında yaklaşık 22 metre...