01 / 05 / 2024

Hatay Özbek Rüzgâr Enerjisi Santrali kamulaştırma

Hatay Özbek Rüzgâr Enerjisi Santrali kamulaştırma

Zonguldak'ta Çayaltı HES I-Çayaltı HES II Enerji Nakil Hattı, Bilecik'te Gök Hidroelektrik Santrali ve Hatay'da Özbek Rüzgâr Enerjisi Santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Deprem konutları zamanında teslim edilecek mi? Özgür Özel’den flaş iddia!

​​​​​​​CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinde yıkımın yüzde 44'ünün Hatay'da yaşandığını fakat buna karşın kentin unutulduğunu söyledi. Özel, “Deprem konutları bir yıla yetişmez” dedi.

Hatay'da 3.6 şiddetinde deprem! AFAD, deprem hakkında açıklama yaptı: çevre illerden de hissedildi!

Türkiye-Suriye sınırında deprem oldu. AFAD depremin merkez üssünü Hatay Kırıkhan olduğunu duyurdu.

Hatay Kırıkhan TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 10 soruda Kırıkhan TOKİ!

TOKİ'nin Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Kırıkhan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Kırıkhan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Kırıkhan TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Gümrüklerde 750 milyonluk vurgun

Rüşvet karşılığı resmi belgede sahtecilik yaptıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanması için bu sabah İstanbul, Ankara, Kayseri, Antalya, Hatay, Ağrı, Mersin, Edirne, Yalova ve Erzincan'da eş zamanlı operasyon düzenledi. 750 milyonluk vurgun yapan 12 gümrük memuru gözaltına alındı.

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Hatay Kırıkhan için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Kırıkhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay Kırıkhan'da yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Hatay için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay Kırıkhan'ın gündemi arazi toplulaştırması!

Hatay Kırıkhan'da arazi toplulaştırma toplantısı düzenlendi. Toplantıda ''Hatay Kırıkhan Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi” hakkında vatandaşların talepleri dinlendi.

Hatay Antakya için acele kamulaştırma kararı!

Hatay İli, Antakya ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Hatay Kırıkhan Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarını hızla sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Kırıkhan Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Miami’de restoran açacak!

Hataylı işadamı Ozan Baran ve ABD’de yaşan Süreyya Yalçın Miami’de Hatay mutfağına özgü bir restoran açmayı planlıyor...

Hatay Kırıkhan’da metruk binalar yıkılıyor!

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde metruk ve çökme tehlikesi olan harabe binalar Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesi tarafından alınan kararla yıkılıyor.

Hatay Özbek Rüzgâr Enerjisi Santrali kamulaştırma Haberi

Hatay Özbek Rüzgâr Enerjisi Santrali kamulaştırma

Zonguldak ilinde tesis edilecek Çayaltı HES I-Çayaltı HES II Enerji Nakil Hattı, Bilecik ilinde tesis edilecek Gök Hidroelektrik Santrali ve Hatay ilinde tesis edilecek Özbek Rüzgâr Enerjisi Santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için