04 / 05 / 2024

Hatay parkı imaramı açıldı

Hatay parkı imaramı açıldı

Hayırsever Mustafa Tansu tarafından yeşil alan kalması koşuluyla bağışlanan araziyi AKP’li belediye satışa çıkardı.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Hatay Belen Millet Parkı'nın ihalesi tamam!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'e yapılan yatırımların arasında millet parkı da olduğunu belirtti. Gül, "Millet parkımızın ihalesini yaptık. Hemde Belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan. 1 haftadır çalışıyoruz. 4 ay içinde bitirilecek" dedi...

Hatay Avcılar Çeşmesi'nin zemin çalışmaları tamamlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Yayladağı ilçesinde “Avcılar Çeşmesi” projesi yapımı sürüyor.

Hatay'da boş park alanları yeşilleniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, il genelinde gerçekleştirdiği planlı, programlı ve geleceğe dönük dokunuşlarla kent estetiğini önemseyen bir bakış açısıyla hizmetler üretiyor.

Hatay Doğa Parkı'nın temeli atıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, daha yeşil bir Hatay hedefiyle çıktığı Hatay'a hizmet yolunda Doğa Parkı adlı Projesiyle büyük bir çalışmanın altına imza attı.

Hatay'a yeni sosyal yaşam alanları yapılacak!

Şehrin tüm mahallelerine bir park kazandırmayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bu doğrultuda Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı eliyle sosyal yaşam alanları kazandırıyor.

TeknoSA, Hatay ve Denizli'de mağaza açtı!

TeknoSA, toplam 427 metrekarelik alana sahip Denizli'deki 2'nci mağazasını Denizli Aquamall'da, toplam 607 metrekarelik alana sahip Hatay'daki 4'üncü mağazasını ise Hatay İskenderun Park Forbes'ta açtı.

Hatay Büyükşehir'den yeni rekreasyon alanı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, il genelinde atıl kalan alanları vatandaşların hizmetine sunmak amacıyla önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Hatay Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı hizmete açılıyor!

Hatay Dörtyol Belediyesi şahadetinin ilk yıldönümünde Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı'nı Cumartesi günü saat 11.00 da Niğdeliler Mahallesi'nde açıyor. Çakıroğlu, Dörtyol Belediyesi tarafından unutulmadı.

İzmir Kılıçreis Parkı yenilenecek!

Konak Belediyesi, Hatay Semti’ndeki Kılıçreis Parkı’nı Konak Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyesi miniklerin fikirleri ışığında hazırlanan proje ile yepyeni bir görünüme kavuşturacak.

Hatay Sevgi Parkı yenileniyor!

Uğradığı sel felaketinin ardından uzun yıllar atıl durumda kalan Sevgi Parkı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığında görevli peyzaj mimarlarının hazırladığı yenileme projesi ile adeta yeniden doğacak.

Hatay Uzunbağ'a yeni park!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, bu hedefine geniş mesire alanlarının yanında uygun durumdaki mahallelerle irili ufaklı yeni parklar yaparak ulaşmayı hedefliyor.

Hatay Yoncakaya Göleti’nin temeli atıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ile ortak olarak hazırladığı Yayladağı ilçesine bağlı Yoncakaya Mahallesi’nde yapılacak olan göletin, temel atma töreni Lütfü Savaş tarafından gerçekleştirildi.

Hatay parkı imaramı açıldı Haberi

Hatay parkı imaramı açıldı

Hatay’ın büyükşehir statüsüne alınmasının ardından geçen dönem Antakya Belediye Başkanlığı’na yeşil alan kalma koşuluyla bir hayırsever tarafından bağışlanan arazideki park, yeni dönemdeki AKP’li Antakya Belediye Başkanlığı’nın kararıyla söküldü. Dün sabah saat 07.30’da parka gelen dozerler, yeşil alanı tahrip ederken mahalle sakinlerinin çağrıları yanıtsız kaldı. Arazinin satış ihalesinin bugün yapılacağı öğrenildi. Antakya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Saraycık bölgesinde bulunan 1812-1813 nolu parselleri dozerlerle yıkılmasına bir anlam veremeyen Saraykent Mahallesi sakinleri, belediyede yapılacak olan parsel satış ihalesi öncesinde Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye seslenerek, “1983 yılından itibaren son döneme kadar göreve gelen belediye başkanları bu parka hiç dokunmadı. Dozerlerle tahrip edilen arazinin tekrar yeşil alan olarak kalmasını istiyoruz” diyerek bu satışı durdurmasını istedi.


Satış ihalesi bugün

Yıkılan parkın içerisinde mahalle...