13 / 05 / 2024

Hatay Payasta Balıkçı Barınağı Projesi

Hatay Payasta Balıkçı Barınağı Projesi

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Payas İlçesinde inşaatına başlanacak Balıkçı Barınağı Projesi’nin gerçekleştirileceği alanda incelemelerde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, 9 Aralık Cuma günü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Karamürsel Balık Adası projesinin ihalesi 12 Aralık'ta!

GEBZE Teknik Üniversitesi, Karamürsel'de yapılacak olan Balık Adası Projesi'ni tasarladı. Karamürsel Belediyesi meclisi tarafından onaylanan proje 12 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 9 Aralık'ta toplanacak!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın üçüncü birleşimi, 23 Kasım Çarşamba günü HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Bir sonraki HBB Meclis Toplantısı’nın 9 Aralık Cuma günü saat 14.00’te HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirilmesine karar verildi.

Yenikapı Balıkçılar Çarşısı'nın ihalesi 22 Aralık'ta!

Geçen yıl yıkılan Yenikapı Balıkçılar Çarşısı için, yeniden inşa edilmek üzere 22 Aralık’ta ihaleye çıkılıyor. Bin 41 metrekare alana sahip yeni çarşı inşasının 1 yılda bitmesi hedefleniyor.

Hatay Büyükşehir'in Kasım ayı toplantıları sona erdi!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın ikinci oturumu, 11 Kasım Cuma günü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın ilk oturumu, 7 Kasım Pazartesi günü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kula Peynir ve Balık Pazarı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kula Belediyesi, balık ve peynir pazarındaki çalışmalarında sona geldi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çalışmaları yerinde inceleyerek Kulalı vatandaşın ve esnafın hak ettikleri sağlıklı pazar yerine kavuşacaklarını belirtti.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi, 2016 yılı Ekim Ayı olağan gündemiyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın başkanlığında toplandı.

Hatay Büyükşehir'den yeni köprü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde gerçekleştirdiği kaliteli çalışmalarla hizmet çıtasını her geçen gün daha yükselterek vatandaşların huzur ve mutluluğu için yoğun çaba gösteriyor.

Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattı açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, geçen günlerde Gar-Canik Balıkçı Barınağı raylı sistem hattının açıldığını ve 10 Ekim’de de Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattının açılacağını ifade etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi yarın toplanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB), 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu’nun 13. maddesi gereğince yarın saat 14.00’te HBB Meclis Salonu’nda Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nı gerçekleştirecek.

Hatay Büyükşehir'den Defne'ye asfalt!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ilçesine bağlı Değirmenyolu Mahallesi ile Bostancık Mahallesi’nde gerçekleştirilen beton asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatay Defne'deki köprü çalışmalarında sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Defne İlçesine bağlı Balıklıdere Mahallesi’nde Asi Nehri’nin iki yakasını birbirine bağlayacak köprüde gerçekleştirilen özverili çalışmalarda finale geldi.

Hatay Payasta Balıkçı Barınağı Projesi Haberi

Hatay Payasta Balıkçı Barınağı Projesi

İnsan odaklı sosyal belediyecilik hizmetleri ile hemşehrileriyle gönül köprüsü kuran Başkan Savaş, Hatay’ı kaliteli hizmetlerle buluşturma amacı doğrultusunda Payaslı vatandaşların büyük bir problemi olan ve bugüne dek çözülemeyen balıkçı barınağı eksikliğini ortadan kaldırmak için kolları sıvadı.


HBB’DEN 282 METREKARE ALANDA 14 BALIKÇI BARINAKLI ÇÖZÜM ODAKLI PROJE


Bu doğrultuda Payas’ta balıkçı hemşehrileri ile istişareler gerçekleştiren Başkan Savaş, yapılacak balıkçı barınağının ihtiyaçları geleceğe dönük karşılaması bağlamında bölge halkının fikirlerine önem veriyor.


HBB tarafından üstlenilecek balıkçı barınağı projesinin en kısa zamanda hayata geçirilmesi için hummalı çalışmalara başlandığını belirten Başkan Savaş, uygulanacak projede toplamda, 14 adet barınak,1 adet idari birim ve toplantı odasının da mevcut olacağını ifade etti.


Proje dahilindeki barınakların 182 metrekarelik bir alanda inşa edileceği ve idari birimin de 100 metrekare olduğunu ifade eden HBB...