28 / 07 / 2024

hatay üniversite yatırımı

hatay üniversite yatırımı

Radyo Mega’ya konuk olan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Dereli, İSTE Merkez Kampüsü'nün kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Borsaya yatırım yaparken sakın bu hatayı yapmayın! Sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ aman dikkat!

Borsa son zamanların en gözde yatırım aracı ancak yatırım yaparken çok dikkatli olunması gerektiği konusunda uzmanların çok önemli uyarıları var. Özellikle de konusuna hakim olmayan, sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ karşı dikkatli olunması öneriliyor.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Mektebim Okulları'ndan üniversite yatırımı!

204 okul 65 kampüsü bulunan Mektebim Okulları yeni yatırımlara odaklandı. Mektebim Okulları CEO’su Fuat Sancak, gelecek yıl üniversite yatırımları için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Hatay'a 15 yılda 3.2 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hatay'da 15 yılda yapılan yatırım miktarının 3 milyar 200 milyon TL'ye ulaştığını söyledi.

300. OSB yatırımı Hatay'da kurulacak!

Hatay Hassa bölgesinde yeni bir OSB yatırımı kurulacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, OSB sayısının 300'e ulaşacağını belirtti.

Hatay’a 6 milyon TL aydınlatma yatırımı!

Toroslar EDAŞ, Hatay'da aydınlatma yatırımı içim 2015'de 2.5 milyon yatırımı yaptığını ve devam eden çalışmalar ile 2016 yılı içerisinde de 3.5 milyon lira daha ayrıldığını açıkladı.

Hatay Kırıkhan'a 65 milyon TL'lik yatırım!

Hatay’ın büyükşehir olmasıyla birlikte en ücra köşelere kadar hizmet götürmeye çalışan Büyükşehir belediyesi, HATSU aracılığıyla Kırıkhan’a 65 milyon liralık yatırım yapacak.

Hatay'daki yatırım fırsatları Cannes'da anlatılacak!

Yatırımcı çekmek için Fransa'daki MIPIM Gayrimenkul fuarına katılacaklarını belirten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, "Biz Suriye değiliz, Hatay'ız. Bölgede kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50'yi bulabilir" dedi.

Hatay Dolgu Alanı Yatırım projesinin toplantısı 24 Kasım'da!

Hatay Yayladağ'da bulunan İskele ve Dolgu Alanı Yatırım projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 24 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

İskenderun'a 10 milyar liralık yatırım yapılacak!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Hatay'ın İskenderun ilçesinde enerji depolama alanında 10 milyar liralık yatırım yapılacağını belirtti.

Enerji güvenliği için İskenderun'da 10 milyar liralık yatırım!

Enerji güvenliğini garanti altına almak için İskenderun-Hatay civarında 10 milyar TL'lik doğalgaz depolama yatırımı stratejik teşvik kapsamına alındı.

Tunceli Üniversitesi kampüsüne 120 milyon TL'lik yatırım!

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, üniversite kampüsü için 120 milyonluk yatırım yapılacağını belirterek, yatırımın kentin çehresini değiştireceğini ifade etti.

FerYapı öğrencilere yatırım fırsatı sunuyor!

FerYapı, üniversiteyi kazanan Öğrencilere akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor Mai Residence'dan ev alan üniversite Öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını FerYapı ödeyecek.

hatay üniversite yatırımı Haberi

hatay üniversite yatırımı

İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli Radyo Mega’nın konuğu oldu. Mega Medya Grubu Genel Koordinatörü Semir Yazıcı’nın Radyo Mega 97.7’de hazırlayıp sunduğu, Teknik yönetmenliğini Mustafa Mert’in yaptığı ‘Semir Yazıcı ile Panorama’ programına konuk olan Rektör Dereli, İSTE olarak yapmış oldukları birçok çalışmanın yanı sıra önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi öngördükleri projeler hakkında da bilgiler verdi. 15 Eylül 2015 tarihinde fiilen göreve başlayan ve o günden bu yana yaptığı pozitif çalışmalarla İSTE‘nin kurumsal yapılanmasına hızla yön veren Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli; “İskenderun Teknik Üniversitesi olarak yeni kurulmamıza rağmen 16 ayda oldukça önemli mesafeler kaydettik. İSTE bu kısa sürede artık Türkiye’nin sayılı ve saygın Üniversiteleri arasında yerini almıştır. Sürekli inovasyon ve gelişimle, bilimsel teknolojik çalışmalarımızla Dünya üniversiteleri ile de iletişim halindeyiz...