07 / 07 / 2024

Hatay yeni hal projesi

Hatay yeni hal projesi

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 2017 yılı Şubat Ayı olağan gündemiyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında toplandı. İşte gündem maddeleri...

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Yeni kentsel dönüşümde ilk rezerv alan hamlesi Hatay'da! 207,35 hektarlık alan rezerv alan ilan edildi! 

Yeni kentsel dönüşüm kapsamında ilk rezerv alan hamlesi Hatay'da atıldı. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte merak edilen detaylar...

Hatay'da 4 sanayi sitesinin inşaatı tam gaz! Kente 379 adet yeni iş yeri kazandırılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çalışmaları devam eden 4 sanayi sitesini en kısa sürede tamamlayarak 379 yeni iş yerini kente kazandıracaklarını bildirdi.

TOKİ Hatay projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Hatay projesi için beklenen tarih resmen geldi... Yarın ihaleye çıkacak olan bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Hatay projesinde son dakika müjdesi! 464 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesinin ihale tarihini de açıkladı. TOKİ Hatay'da tam tamına 464 yeni konut inşa edecek.

Hatay Arsuz'da fırtına mağduru aileye yeni ev yapıldı!

Hatay Arsuz'da çıkan fırtınada prefabrik evlerinin çatısı uçan aileye, bir hayırsever yeni ev inşa ettirdi.

Hatay'ın 25 bin kişilik yeni stadyumu tamamlanıyor!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 25 bin seyirci kapasiteli yeni stadyumun incelemelerde bulundu.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Yalova yeni hal projesi için yer tahsisi yapıldı!

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

Sakarya Yeni Hal Kompleksi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yeni Hal Kompleksi'nde incelemeler yaptı.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hatay yeni hal projesi Haberi

Hatay yeni hal projesi


Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 2017 yılı Şubat Ayı olağan gündemiyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında toplandı.


MECLİSTE 52 MADDE GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI


2017 yılı Şubat ayı meclis toplantısı görüşmeleri neşeli bir ortamda gerçekleşirken 52 maddenin karara bağlandığı görüşmelerde aynı zamanda renkli sahneler de yaşandı. 


• Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının belediyemizin “EXPO 2021 Uluslararası Katılımlı Uzun Süreli Botanik Sergisi’ne “Medeniyetler Kenti/Medeniyetler Bahçesi” teması katılım başvurusu ile ilgili teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

• Ulaşım Dairesi Başkanlığının İskenderun ilçesi İsmet İnönü Meydanı Entegre Alt Geçit Projesi yapım işinde kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş.’den kredi kullanılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yetki verilmesi ile ilgili maddenin oylanmasında MHP Kırıkhan Meclis Üyesi Hikmet Kaya’nın...