17 / 06 / 2024

hatay yenilenen yollar

hatay yenilenen yollar

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Hatay’ın her noktasında bakım, onarım ve yeni yol yapım çalışmaları ile vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor.

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

Depremden sonra hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası

Depremden sonra hangi yollar kapalı sorusu merakla sorulmaktadır. Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kapanan yollar araştırılıyor. İşte detaylar!

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Hatay Titus Tüneli'ne yürüyüş yolları ve teras projesi!

Hatay Samandağ'da Roma döneminden kalma bin 380 metrelik Titus Tüneli'ndeki Beşikli Mağara'ya yeni projeler geliyor. Yürüyüş yolları ve terasların yapılması planlanan proje ile turist sayısının artması bekleniyor.

Beytepe Sağlık Kampüsü imar yolları basın toplantısı yarın!

TMMOB Şehir Plancıları Odası, Beytepe Sağlık Kampüsü çevresindeki yollar için yenilenen imar planlarnı basına yarın anlatacak.

Hatay Samandağ yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Hatay Yeşilköy'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin, yol açma ve stabilize çalışmalarında son durak Yeşilköy oldu.

Hatay Akbez'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hatay Güveççi ve Sungur'un yolları genişletiliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yeni yol, bakım ve genişletme çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Hatay Kurtuluş'un yolları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Belen yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hatay 408 Evler'de yeni yollar açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Hatay’ın 15 ilçesinde gerçekleştirdiği yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Kumlu yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler Kumlu İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.

hatay yenilenen yollar Haberi

hatay yenilenen yollar


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Hatay’ın her noktasında bakım, onarım ve yeni yol yapım çalışmaları ile vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor.


Altyapı çalışmalarının yanı sıra asfaltlama çalışmalarına da devam eden HBB ekipleri merkez ilçe Antakya’ya bağlı Serinyol Mahallesi Hatay Caddesi’nde yol çalışmalarına başladı.


5 KİLOMETRELİK YOL KULLANIMA ELVERİŞLİ HALE GELİYOR


Serinyol Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların sıkıntılılarına duyarsız kalmayan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 5 kilometrelik yolda bozulan parke taşlarını söküp toprak dolgusuyla yolu kot seviyesine getirerek suyun akış yönünü belirledikten sonra gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları ile yolu kullanıma elverişli hale getiriyor. Yetkililer hummalı çalışmaların aralıksız devam edeceğini ve en kısa zamanda halkın daha kullanışlı bir yola kavuşacağı müjdesini verdi.




Hatay Büyükşehir...