15 / 05 / 2024

Hatay yol sorunu

Hatay yol sorunu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur suyunun daha hızlı ve kolay deşarj edilmesi amacıyla Hatay genelinde ki sorunları çözüme kavuşturuyor.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Hatay'daki deprem konutları için zemin sorunu iddiası! Yanlış yere mi yapılıyor?

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde en çok hasar alan bölgelerden biri de Hatay oldu. Hatay'da hayata geçirilecek deprem konutlarında her 100 konuttan sadece 3,7'si tamamlanması dikkatleri üzerine çekti. Hatay'da deprem konutları yanlış yere mi yapılıyor? İşte ayrıntılar...

Depremler Hatay'daki 18 bin 711 araçta hasara yol açtı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerin Hatay'daki 18 bin 711 araçta hasara neden olduğu bildirildi.

Hatay Alan Yaylası'nda tapu sorunu ortadan kalkıyor!

Hatay'ın önemli yaylalarından biri olan Alan Yaylası’nın kanayan problemlerinden biri olan  tapu sorunu çözüme kavuşuyor. Yaylada tapular bir sene içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Sinop'ta kentsel dönüşüm ile yol sorunu çözülecek!

Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan, Aslan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi ile çevre yoluna alternatif bir güzergah belirlendiğini açıkladı.

Adıyaman Gerger'in yol sorunu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gerger ilçesinin yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Bakan Turhan'a herhangi bir çalışma olup olmadığını sordu...

Demirci-Sındırgı arasındaki yol sorunu TBMM'de!

Demirci-Sındırgı arasındaki yolun karayolları ağına alınması hususu meclis gündeminde taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Polatlı'nın yol sorunu TBMM gündeminde!

Ankara Polatlı'nın mahalle içi yollarında yaşanan sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Artvin Arhavi'deki yol sorunu TBMM'de!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı bir köyün yol sorununu TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eğribel Tüneli'nin yol sorunu mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun'un Dereli ilçesinden Eğribel Tüneli'ne ulaşan yolu TBMM gündemine taşıdı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Hatay yol sorunu Haberi

Hatay yol sorunu


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur suyunun daha hızlı ve kolay deşarj edilmesi amacıyla Hatay genelinde ki sorunları çözüme kavuşturuyor.


Dörtyol ilçesi Numune Evler Mahallesi’nde oluşan yağmursuyu birikintilerinin yaya ve sürücüler için oluşturduğu sorunları bertaraf etme adına başlatılan çalışma kapsamında bilgi veren Genel Müdürlük, Dörtyol ilçesinin trafik anlamında en yoğun olan Çaylı Caddesi’nin tamamını kapsayan proje çerçevesinde 800’lük borular ile 572 metre ana yağmursuyu hattının döşeneceğini bildirdi.


Yapılan hizmetleri vatandaşların bakış açısıyla “HATSU Muhtarın Sesi” mikrofonlarına aktaran Dörtyol Numune Evler Mahalle Muhtarı Fahrettin Arı, çalışma yapılan Çaylı Caddesi’nin Dörtyol ilçesinin en yoğun caddelerinden biri olduğunu ve yağmur sorunlarının çözüme kavuşturduğu için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ettiğini söyledi.


Bütün yağmur sularının ana caddelerden sel...