06 / 07 / 2024

Hatayda 13 tesisin temeli atıldı

Hatayda 13 tesisin temeli atıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hafta sonunda geldiği Hatay'da toplam değeri 71 milyon lira olan 13 tesisin temelini attı. Temel atma töreni, Antakya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Veysel Eroğlu'ndan Adana'ya 643 milyon TL'lik 13 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da 643 milyon liralık 13 yeni yatırımın müjdesini veriyor. Eroğlu, yarın Adana'da 624 milyon liralık 4 tesisin de temel atma törenine katılacak.

Tekirdağ'a 13 yeni tesis geliyor!

Hükümet olarak Trakya'ya ve Tekirdağ'a verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirten Bakan Eroğlu, bu kapsamda bugün 13 tesisin temelinin atılacağını kaydetti.

Çanakkale'ye 13 yeni tesis yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bugün Çanakkale’de düzenlenecek olan toplu temel atma ve açılış merasimi ile 274 milyon lira yatırım bedelli 13 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek.

Kastamonu'da 13 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kastamonu'da Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve DSİ tarafından inşa edilecek 13 tesisin temelini attı, 8 tesisin de açılışını gerçekleştirdi.

Giresun'da 77 milyon liralık 13 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Giresun'da 77 milyon lira yatırım bedelli 13 tesisin toplu temel atma ve açılış törenine katılacak. Eroğlu, ayrıca Giresunlulara 215 milyon lira bedelli 38 yatırımın daha müjdesini verecek.

Hatay'da 13 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hafta sonunda geldiği Hatay'da toplam değeri 71 milyon lira olan 13 tesisin temelini attı. Temel atma töreni, Antakya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Antakya'daki 13 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antakya Kültür Merkezi'nde düzenlenen 71 milyon lira değerindeki 13 tesisin temel atma ve ORKÖY kredileri kullandırılan köylülere sertifika dağıtım törenine katıldı...

Veysel Eroğlu, Aydın'da 61 milyonluk 5 tesisin temelini atacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 13 milyon lira tutarındaki 10 adet yatırım müjdesi ile Aydın’a gidiyor. Eroğlu ayrıca 61 milyonluk 5 tesisin temelini atacak.

Veysel Eroğlu: Gümüşhane'deki yatırımlar bu yıl 4 milyar TL'yi aşacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kelkit ilçesinde 37 milyon lira yatırım bedelli 13 tesisin açılışı, 9 tesisin de temelinin atıldığı törende yaptığı bu yıl yatırım miktarının 7 milyar lirayı aşacağını belirtti.

Veysel Eroğlu İzmir'de 22 tesisin temel atma törenini gerçekleştirdi!

Veysel Eroğlu İzmir'de 13 tesisin açılışı ile 22 tesisin temel atma törenini gerçekleştirdie

Antalya'da 13 tesisin temel atma töreni dün gerçekleştirildi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'da 6'sı gölet, 7'si taşkın koruma tesisi olmak üzere 13 tesisin temel atma ve açılışı için Korkuteli'nde düzenlenen törene katıldı

Antalya'da 13 tesisin temel atma ve açılış töreni yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu ''O kadar çok yatırım yapıyoruz ki bin 215 tane tesis açtık, bunun 232 tanesi baraj. 18 milyon dekar araziyi modern sulama sistemine kavuşturduk'' dedi.

Yapı Kredi Koray GYO, 13.200 bin dolarlık kredi kullanacak!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; 13,200,000 dolar kredi kullanılacak

Hatayda 13 tesisin temeli atıldı Haberi

Hatayda 13 tesisin temeli atıldı

 Törene Vali Ercan Topaca, Hatay'ın AKP'li 5 Milletvekili; Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Fevzi Şanverdi, Mehmet Öntürk, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, H. Volkan Köksal, Bilal Bozdemir, Bilal Ölmez,  Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, AKP İl Başkanı Ahmet Atıç, Başbakanlık yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Temeli atılacak 13 tesisin 2'sinin baraj, 2'sinin sulama tesisi, birinin ulaşım ve 8'inin ise taşkın koruma olduğunu belirten Bakan Eroğlu, bu tesislerle 11 bin 500 bin dekar tarım arazisinin sulanacağını, 5 ilçe, 3 yerleşim yerinin taşkınlardan korunacağını söyledi.

2016, 2017, 2018 yıllarını, Hatay'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak yatırımlarda hamle yılı olarak ilan ettiklerini vurgulayan Eroğlu, "Hatay'a heybemiz dolu geldik. Daha önce geldiğimizde de müjdeler...