03 / 05 / 2024

Hataydaki okullar onarıldı mı

Hataydaki okullar onarıldı mı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, başlattığı proje kapsamında okul bahçelerinde bulunan ağaçların budanması, kaldırımlarına parke taşı döşenmesi ve boya yapılması gibi çalışmalar yaparak eğitim kurumlarının daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Hatay Havalimanı’nda son dakika gelişmesi! Hasarlar onarıldı, havalimanı uçuşa hazır!

Deprem felaketleri sonucunda önemli ölçüde hasar gören Hatay Havalimanı pistindeki onarım çalışmaları tamamlandı. Hatay Havalimanı’nın öncelikli olarak 2 kilometrelik bölümünün uçuşa hazır hale getirildiği bildirildi.

Okullar açıldı, tost makinesi satışları patladı! Fakir 24 Eylül 2022 fiyat listesi

2022-2023 eğitim dönemini başlaması ile birlikte çocuklarını okula hazırlama derdine giren annelerin imdadına tost makineleri yetişiyor. Peki bir tost makinesi kaç liraya satılıyor? Sizin için Fakir marka tost makinelerinin fiyat araştırmasını yaptık.

TEV’den öğrencilere karşılıksız burs! Peki kim ne kadar alacak? İşte 21 Eylül 2022 itibariyle TEV burs miktarları

Okullar açıldı. Kitap, kırtasiye, gıda, barınma derken ihtiyaçlar dağ gibi arttı. Kurulduğu 1967 yılında 119 öğrenciye burs veren TEV bugün 269 bin mesleki öğretim, üniversite yüksek lisans, doktora ve üstün başarı bursu veriyor. Peki burs miktarları ve şartları neler? İşte yanıtı

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2022 tercih süresi uzatıldı! Son dakikada değişti

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri 16 Mayıs'a uzatıldı. Milli Savunma Bakanlığı astsubaylık sıbnavlarına girerek tercih yapacak adaylara son dakika bilgisini açıkladı.

Malatya'da okul onarım ihaleleri hakkında inceleme başlatıldı!

Malatya Valiliği, okul onarım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

Tekirdağ'da bütçe yetersizliği nedeniyle okullar onarılamıyor!

Tekirdağ'da MEB İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı’nın 2019 yılı faaliyet raporuna göre birçok okulun 2019 yılında tamamlanması planlanan onarım ve tadilat işleri bütçe yetersizliği nedeniyle hayata geçirilemedi.

Ağrı'da ihtiyaç sahibi aileye 20 günde yeni yuva yapıldı!

Ağrı'da Abdurrahman ve Asya Kan çifti ile kızlarının yaşadığı, mutfağı ve banyosu olmayan tek odalı ev, valilik, Türk Kızılay ve hayırseverler tarafından 20 günde büyütüldü ve onarıldı.

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Terör örgütlerinin Rasulayn'da zarar verdiği okul onarıldı!

Terör örgütü PKK/YPG tarafından zarar gören Rasulayn'daki Nukra köyünde yer alan okulun hasarı Şanlıurfa Valiliği, askerler ve köy halkının ortak çalışmaları ile onarıldı...

Moritanya'da FETÖ'den devralınan okullar eğitim yuvasına dönüştürüldü!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün yurt dışındaki faaliyetlerini engellemek için yürütülen çalışmalar kapsamında Moritanya'da Türkiye Maarif Vakfına devredilen okullar, bilim yuvasına dönüştürüldü.

Atom bombasının simgesi olan bina 75 yıldır onarılmıyor! 

Japonya’nın Hiroşima şehrindeki üç katlı tuğla bina 1945 yılından bu zamana harabe olarak duruyor. UNESCO Dünya Mirası listesindeki bina 75 yıldır onarılmıyor. 

Septimius Severus Köprüsü restorasyonu tepki çekti! 

Gaziantep'teki Septimius Severus Köprüsü’ne yapılan onarım tepkilere neden oldu. Restorasyon yapılması beklenen tarihi yapı fayanslanmış bir şekilde onarıldı.

Hataydaki okullar onarıldı mı Haberi

Hataydaki okullar onarıldı mı


Eğitim, spor gibi bütün sosyal alanlarda projelerini geliştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi, eğitimle alakalı başlattığı proje kapsamında okul bahçelerinde bulunan ağaçların budanması, kaldırımlarına parke taşı döşenmesi ve boya yapılması gibi çalışmalar yaparak eğitim kurumlarının daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. 


Hatay geneline yayılacak olan proje çerçevesinde Fen İşleri ve Park Bahçe Dairesi başkanlığı tarafından İskenderun, Arsuz, ve Belen ilçelerinde toplam 10 okulda park ve bahçe onarımı gibi çalışmalar yapılarak proje tamamlanmış olup 20 bin metre kare parke döşenmiştir. Projenin gidişatını yakından takip eden HBB Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli ve 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin, görevli personellerden proje hakkında bilgi alışverişi yaparak çalışmaları yerinde inceledi.



Hatay Büyükşehir...