29 / 04 / 2024

Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2022 tercih süresi uzatıldı! Son dakikada değişti

Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2022 tercih süresi uzatıldı! Son dakikada değişti

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri 16 Mayıs'a uzatıldı. Milli Savunma Bakanlığı astsubaylık sıbnavlarına girerek tercih yapacak adaylara son dakika bilgisini açıkladı.



Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, 18 Nisan'da başlayan ve bugün sona ereceği duyurulan 2022 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Tercih İşlemleri (2022-MSÜ) süresi, 16 Mayıs saat 23.59'da sona erecek. Bakanlıktan daha önce yapılan açıklamada,  "Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askerî Öğrenci Aday Tercih İşlemleri 13 Mayıs Cuma saat 23.59'da sona erecektir." ifadelerine yer verilmişti.

Tercih yapmamış adaylar http://personeltemin.msb.gov.tr adresinden tercihlerini yapabilecek.

ADAYLARA UYARI YAPILDI

Milli Savunma Üniversitesi'nden yapılan uyarıya göre adayların tercih işlemlerinde hak kaybına uğramaması için dikkatli olmaları istendi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, "Adayların tercih işlemleri sırasında hata yapmamaları ve hak kaybına uğramamaları için duyuruyu dikkatli bir şekilde okumaları gerekmektedir.
 
Kara Harp Okulu'nda (ANKARA) yapılacak 2'nci seçim aşamalarına, sadece tercih yapan adaylar çağırılacaktır." ifadelerine yer verildi.

 

 


Geri Dön