01 / 05 / 2024

Hatice Arslan

Hatice Arslan

Depinvest İnşaat Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Barut, Abdulmelik Yıldız, Ahmet Batuk, Aydın Polat, Enes Demirel,Hatice Arslan, Kadir Çiçek, Levent Demirkıran, Selman Alimoğlu tarafından kuruldu.

Bright Turizm İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bright Turizm İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Arslan Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Ahmet Arslan: Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik!

Havaalanında düzenlenen temel atma töreninde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik." dedi

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarında sona gelindi!

Ortaköy’de yer alan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarında restorasyon çalışmaları bitiyor. 125 milyon TL’ye kiralanan ve 150 milyon liraya restore edilen yalılarda inşaat deniz seviyesinin 5 kat altına iniyor.

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Adası’nın işletmecisi Mehmet Koçarslan‘dan ilk açıklama geldi. Koçarslan yaptığı açıklamada “Şirketimiz taşınmazın işletmecisi olup işletme sözleşmesi devam etmektedir. Bu nedenle şirketimizden işgalci diye söz edilemez” dedi.

Hatay Mehmet Arslan Cami açıldı!

Hatay'da hayata geçirilen Mehmet Arslan Cami hizmete açıldı. Açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da katıldı.

Ahmet Arslan: Havalimanı sayısı 55'e çıktı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri temsilcilerinin Avcılar'daki toplantısına katıldı. Toplantıda, Türkiye ekonomisi ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Ahmet Arslan İzmir'de temel atma törenine katıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Selçuk İlçesi'nde inşa edilen Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı.

Bakan Arslan'dan Tendürek'e tünel müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tendürek'e tünel müjdesi verdi.

Ahmet Arslan: Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun!

"Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun" diyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan'ı Ahmet Arslan, "Batıda talep var dolayısıyla arz oluşturalım, Doğu'da talep yoksa da biz arzı oluşturalım." şeklinde konuştu.

Bakan Arslan'dan Doğu Karadeniz'e tren müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Doğu Karadeniz'e tren müjdesi verdi.

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne 1960 yılından beri hizmet veren Gaziantep'teki Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak. 2017 yılının son aylarında yıkılması öngörülen hastanenin Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğunu rahatlatması bekleniyor.

Ahmet Arslan: Altyapı yatırımları gelişme için şart!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasını sürdürdüğünü, altyapı yatırımlarının ekonomik gelişmenin sağlıklı olabilmesi için şart olduğunu belirtti.

Ahmet Arslan: Büyümenin anahtarı inşaat!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 26'ncı Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Hatice Arslan Haberi

Hatice Arslan

Depinvest İnşaat Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Barut, Abdulmelik Yıldız, Ahmet Batuk, Aydın Polat, Enes Demirel,Hatice Arslan, Kadir Çiçek, Levent Demirkıran, Selman Alimoğlu tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 18 Temmuz'da kuruldu. Depinvest İnşaat Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Depinvest İnşaat Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Hobyar Mahallesi, Aşirefendi Caddesi, Hanımeli Sokak, Kısmet Han,...