13 / 05 / 2024

Hatip Alpöz

Hatip Alpöz

Haya Gayrimenkul İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hatip Alpöz ve B.Abdulmohsen M Alknawy ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Baki Alp tarafından kuruldu.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Samsun'da depreme dayanıksız okul yıkıldı!

Samsun'un Havza ilçesinde depreme dayanıksız olduğu saptanan Havza İmam Hatip Ortaokulu binası yıkıldı.

Gayrimenkulün yıldızı Bodrum!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, koronavirüsün Bodrum'a olan ilgiyi azaltmadığını belirterek, Bodrum'un gayrimenkul sektöründe yıldız olduğunu dile getirdi. 

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Çankırı'da depreme dayanıksız okul binası boşaltılıyor!

Çankırı'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu tahliye edildi.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

Rk Group Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Group Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Alpöz ve Kmeıd Antoıne ortaklığında kuruldu.

Osmangazi Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından tadilatı tamamlanan Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu, düzenlenen törenle açıldı.

Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu şekilleniyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu da tamamlıyor.

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi tamamlandı!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamladı.

Üsküdar 15 Temmuz Gaziler Kız İmam Hatip Lisesi açıldı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışını yaptı.

Hatip Alpöz Haberi

Hatip Alpöz

Haya Gayrimenkul İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hatip Alpöz ve B.Abdulmohsen M Alknawy ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu. 


Haya Gayrimenkul İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. - Her türlü gayrımenkul, bina arazi ve arsaların alımını satımını ve bunlar üzerinden yıkım ve yapım çalışmaları yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar,...