26 / 06 / 2024

Ziraat Bankası'ndan 8 bin 635 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi müjdesi!

Ziraat Bankası'ndan 8 bin 635 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi müjdesi!

Ziraat Bankası'nın ortak konut kredisi kampanyası ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Ziraat Bankası ortak konut kredisi nasıl kullanılır? Aylık taksitlerine kadar? İşte Ziraat Bankası ortak konut kredisi detayları...



Sürekli olarak artış gösteren konut fiyatları ve yüksek kredi faiz oranları yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin canını sıkarken pek çok kişi de kredi kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Konut kredisi faiz oranları en çok merak edilen bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası başlattığı ortak konut kredisi kampanyası ile yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. 

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kapsamında düzenli geliri olan en az 2, en fazla 5 kişinin bir araya gelip bu krediyi kullanabiliyor. 

Peki Ziraat Bankası konut kredisi nasıl kullanılır? Ziraat Bankası ortak konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Ziraat Bankası ortak konut kredisinde faiz oranı yüzde kaç? İşte yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı o detaylar...

Ziraat Bankası ndan 8 bin 635 TL taksitle 1 milyon TL konut kredisi müjdesi!

ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ HESAPLAMA

Ziraat Bankası ortak konut Kredisi kapsamında 120 ay vadeli olarak 1 milyon Türk Lirası kredi çekildiği zaman aylık taksitler 43 bin 179,35 TL oluyor. Eğer bu krediyi 5 kişinin kullandığını düşünürsek ödenecek taksit tutarları 8 bin 635 TL'ye iniyor. 

ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ DETAYLARI

Ziraat Bankası ortak konut kredisi detayları şu şekilde:

-Düzenli geliri olan en az 2, en fazla 5 kişinin bir araya gelerek konut alımları kredilendirilebiliyor.

-Ortaklardan bir tanesi birkaçı veya tümüne kullandırılabiliyor.

-Kredi tutarı, satın alınacak olan konutun SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca düzenlenen ekspertiz raporundaki değeri üzerinden, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına/oranlarına göre belirleniyor.

-Krediye konu olan gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Ziraat Bankası şubeleri tarafından gerekli görülmesi durumunda ek teminat istenebilir.

-Ziraat Bankası bireysel kredi kullanan müşterilerine ayrıca hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini de  sunar.
 

Kurbanlık fiyatlarında balon!

Otomobil fiyatlarına indirim sinyali! Önce Hyundai, şimdi de Volkswagen!

TOKİ yeni kampanyasını duyurdu! 7 bin 540 TL taksitle 2+1 konut için E-devlet'ten adım adım nasıl başvurulur? 


Geri Dön