12 / 05 / 2024

Hattat Holding Türkiye\'nin enerji ithalatını azaltacak

Hattat Holding Türkiye\'nin enerji ithalatını azaltacak

Hattat Holding, Türkiye'nin enerji ithalatını 5 milyar dolar azaltacak...

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Ahmet Ahlatcı: Türkiye'nin en ucuz kira bedeline sahip AVM'si olduk!

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahlatcı,” Biz temmuz ayından itibaren AVM kiralarında Euro kurunu 4,90 TL'ye sabitledik. Ağustos ayında Euro kuru 8,10 TL'ye çıktı. Biz yine kira bedellerini 4,90'dan almaya devam ettik. Bu sayede Türkiye'nin en ucuz kira bedeline sahip AVM'si olduk.” dedi…

Türkiye'nin en zengin inşaatçıları!

Forbes dergisi tarafından Türkiye'nin en zengin isimleri açıklandı. Listede inşaat sektöründen birçok tanınan isim bulunuyor. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erman Ilıcak, listede en zengin kişi olarak yer aldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Türkiye'nin iftihar projesidir!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çeçen,Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çeçen, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Türkiye'nin iftihar projesidir." dedi. 

Palmali Holding, Türkiye'de milyar dolarlık inşaat yatırımı yaptı!

Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gurbanoğlu, Türkiye'ye gemi, turizm ve inşaat alanlarında 1,5 milyar doların üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi. Gurbanoğlu, Türkiye'nin yatırım en uygun ülkelerin başında geldiğini de belirtti.

Van AVM Türkiye’nin En İyi AVM Projesi ödülünü aldı!

Aralık ayında kapılarını açan VAN AVM, Golden City Awards 2016’da, “Türkiye’nin En İyi AVM Projesi” ödülü aldı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “VAN AVM, kent tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı." dedi.

Coşkunöz Radyatör, Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu!

Coşkunöz Holding’in iklimlendirme sektöründeki öncü firması Coşkunöz Radyatör; COPA markalı ürünleriyle, 2015/16 Avrupa İş Ödülleri’nin ilk turunu tamamlayarak Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu.

Rönesans, Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binalarını yenileyecek!

Rönesans'tan iki önemli kulis Optimum Outlet AVM Rönesans Holding Türkiye'nin en büyük müteahhit firmalarından biri. Holding Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binaların yenilemesini yapacak.

Vefa, Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girdi!

Vefa Holding'in açıklamasına göre, Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı.

Türkiye’nin en büyük jeotermal santralinin açılışı yapıldı!

Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali Aydın-Germencik’te açıldı. Güriş Holding’e ait santrale holdingin Onursal Başkanı İdris Yamantürk’ün adı verildi..

SANKO Makina Türkiye'nin ilk mini ekskavatörünü tanıttı!

SANKO Holding İş Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek mini ekskavatörünü üretmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. SANKO Makina tarafından üretilen mini ekskavatör, Ankara Komatek Fuarı'nda tanıtıldı.

Hattat Holding Türkiye\'nin enerji ithalatını azaltacak Haberi

Hattat Holding Türkiye\'nin enerji ithalatını azaltacak

Türkiye Taş Kömürü Kurumu, Bartın Amasra bölgesinde 490 milyon tonluk rezerv kömür ihale yapmıştı.


İhaleyi Hattat Holding kazanmıştı. Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat, 700 metre yerin altına indiklerini söyledi. Kömürü çıkarmaya hazırlanan Hattat, bu kömürle çalışacak 2 bin MW gücünde iki de termik santral inşa edecek, Türkiye'nin enerji ithalatını 5 milyar dolar...