02 / 05 / 2024

Hava Kent nerede

Hava Kent nerede

Hava Kent Sancaktepe projesi ön satışa sunuldu. Hava Kent Sancaktepe konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hava Kent Sancaktepe konum bilgisi ve proje detayları...

Konut satışlarına da ekspertiz raporu şart!

Konut fiyatları ile kira fiyatlarında yaşanan artışlara çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş da konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sahil Kent 4 Sitesi nerede? Sahil Kent 4 Sitesi Eylül 2023 fiyatları!

Sahil Kent 4 Sitesi nerede sorusunun yanıtı ve Sahil Kent 4 Sitesi Eylül 2023 fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Sahil Kent 4 Sitesi projesi ile ilgili detaylar...

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

SARI alarm! Meteoroloji'den 12 kent için peş peşe uyarı geldi! Dikkat kuvvetli yağışlar geliyor...

Yaz mevsimin gelmesine rağmen hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyrediyor. Meteoroloji'den 12 kent için peş peşe uyarı geldi! Dikkat kuvvetli yağış geliyor!

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Arzum AR5063 Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ne kadar, en uygun nerede? İşte fiyat listesi...

Arzum Volume Pro, hava üflemeli bir model olduğu için başlığı takıldığı anda, saç kurutma makinesine dönüşür. İyon teknolojisi ve seramik fırçalarıyla saçları yıpratmadan şekillendirir. Peki, Volume Pro kaç TL? İşte detaylar...

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

King Sıcak Hava Fritözü yağsız kızartma, haşlama ve pişirme işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt motor gücüne sahip cihaz minimum enerji harcıyor. Peki ürün indirimle nerede ne kadara satılıyor? 

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın, 3 D pişirme teknolojisi, fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırın içinde dağılır ve yiyecekler homojen bir şekilde pişer. Peki 3 D pişirme teknolojisi nedir? Fırın en ucuza nerede satılıyor? 

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en uyguna nerede satılıyor ? Fiyatı nedir?31 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir çok yemeği çok az yağ ile zahmetsiz bir şekilde yapan sıcak hava fritözü bir çok kadına mutfak işlerinde kolaylık sağlıyor.

Hava Kent nerede Haberi

Hava Kent nerede

İstanbul genelinde hayata geçirdiği konut projeleriyle adından söz ettiren yeni projesi için düğmeye bastı. Hava Kent  Sancaktepe  ismiyle ön talep sürecine başlayan proje 15 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. 

120 konut ve ticari ünitelerin yer aldığı Hava Kent Sancaktepe'de  2+1 , 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alacak. Proje içerisinde açık yüzme havuzu , Basket sahası , kapalı spor salonu, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Hava Kent Sancaktepe içerisinde yer alan tüm dairelerde balkon bulunuyor. Projedeki giriş katlarda yer alan dairelerde ise bahçe yer alıyor.

Hava Kent Sancaktepe konum!

Hava Kent Sancaktepe konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Hava Kent Sancaktepe konum bilgisinden önce proje detaylarını paylaşalım...

Yeşil enerji odaklı proje olan Hava Kent Sancaktepe'de yerden ısıtmayla beraber gri su...