14 / 05 / 2024

hava kirliliği ne durumda

hava kirliliği ne durumda

Dünya Sağlık Örgütü ( DSÖ ), hava kirliliğine ilişkin bugün yayımladığı raporunda, dünyada 8 ölümden birinin hava kirliliğinden kaynaklandığını belirtti. Dünyada 2012'de hava kirliliği 7 milyon kişinin erken ölümüne neden oldu.

Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kış aylarının yaklaşmasıyla Homend O-zone Duo 9005H 2 in 1 Hava temizleyicisinin fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

ÇATIDER’den hava kirliliğine karşı çözüm önerileri!

Kış aylarıyla birlikte özellikle büyük şehirlerde artan hava kirliliği, halk sağlığını tehdit ediyor. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, modern yapı ve çatı uygulamalarıyla hava kirliliğini azaltmanın mümkün olduğunu belirtti.

Ankara'da hava kirliliği tehlikesi!

Ankara’da, kentin üzerinde koyu renkli bir sis bulutu şeklinde gözle görülmeye başlanan hava kirliliği, ulusal ve uluslararası verilere de yansıdı. İşte ilçelerden elde edilen veriler...

İmar yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

Belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde veya dışında, imar plânı bulunan alanlarda Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği uygulanıyor. Yönetmelik maddesi yapılan değişiklikle ertelendi. Peki, İmar yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor. Projede 11 bin 233 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 589 adet konutun kurayla satışa çıkarıldığı TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı'nda 499,28 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura çekilişi ne zaman?

Ordu Mesudiye TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Ordu Mesudiye'de 8 bin 164 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede konut fiyatları 68 bin 37 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ordu Mesudiye TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Ordu Mesudiye kura çekilişi ne zaman 2015?

TOKİ Ordu Mesudiye'de 75,1 ve 102,51 metrekare büyüklükte daireler satışa çıkarılıyor. Projede 332,63 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Ordu Mesudiye kura çekilişi ne zaman 2015?

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Sakarya Taraklı'da yer alan 43 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede 8 bin 994 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı Evleri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Sakarya Taraklı kura çekilişi ne zaman?

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri fiyatları 74 bin 947 TL'den başlıyor. Başvuruları sona eren projede 43 adet daire satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı kura çekilişi ne zaman?

Özak GYO, Büyükyalı Otel İşletmeciliği'ne ortak oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Büyükyalı Otel İşletmeciliği'ne yüzde 55 oranında iştirak edilmesine karar verildiğini yayınladı.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman 2015?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede aylık taksitler 733,15 TL'den başlıyor. Peki Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman 2015?

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 144 ay vade imkanı sunan TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde fiyatlar 140 bin 766 TL'den başlıyor. Peki Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

hava kirliliği ne durumda Haberi

hava kirliliği ne durumda

7 milyon kişinin hava kirliliğine bağlı etkenler nedeniyle yaşamını yitirdiğinin belirtildiği raporda, 5,9 milyon kişinin öldüğü Asya ve Pasifik'in kirlilikten en fazla etkilenen bölgeler olduğu vurgulandı.


Rapor, hava kirliliği ile kalp-damar hastalıkları, kanser ve solunum yolları hastalıklarıyla bağlantısı olduğunu ortaya koydu.


DSÖ'nün Halk Sağlığı Bölümü başkanı Dr. Maria Neira, bu rakamların 2008'de yapılan bir önceki araştırmaya göre ölümlerde büyük artış olduğunu gösterdiğini, durumun şoke edici ve endişe verici olduğunu belirtti.


Neira, hava kirliliğinin artık sağlığı en fazla etkileyen çevresel etken olduğunu vurgulayarak, bundan zengin de, yoksul da olsa tüm ülkelerin etkilendiğine dikkati çekti.


Maria Neira, ''Veriler, soluduğumuz havanın daha temiz hale getirilmesi için harekete geçmek gerektiğini gösteriyor'' ifadesini kullandı.


Raporda, 2012'de, yaklaşık 3,7 milyon kişinin dış mekandaki hava kirliliğine bağlı etkenler nedeniyle yaşamını yitirdiği,...