21 / 05 / 2024

Hava mania kütahya

Hava mania kütahya

KÜTAHYA'NIN en büyük sektörlerinden biri olan inşaat sektörü "Hava araçlarının geçişlerinin engellenmemesi için düzenlenen yüksekliğe ilişkin imar planı" olarak bilinen 'mania planı' kriterleri nedeniyle durma noktasına geldi...

Türk Hava Kurumu Kütahya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Kütahya Merkez ilçesi, Alipaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Türk Hava Kurumu'ndan Kütahya'da satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Kütahya Merkez Alipaşa Mahallesi'nde yer alan iki katlı bahçeli kargir binayı satışa çıkardı. 

Batman'da hava mania sorunu inşaat sektörünü engelliyor!

Batman Havalimanı’nın şehrin gelişmesini engelleyecek yerde olmasından dolayı hava mania engeline takılan inşaat sektörü, artan nüfusun talebini karşılamakta sıkıntı yaşıyor.

Kütahya Seramik Pegasus Hava Yolları'na reklam verdi!

Pegasus Hava Yolları uçak içi koltuk numaralarının bulunduğu alınlıkların reklam alanı olarak kullanılmasını içeren proje kapsamındaki ilk işbirliği NG Kütahya Seramik ve NG Hotels ile gerçekleştirildi.

Kütahya Seramik, Pegasus'a reklam verdi!

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ın işbirliğiyle koltuk numaralarının bulunduğu alanı, reklam alanına dönüşüyor.

NG Kütahya Seramik Pegasus'a reklam verdi!

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral öncülüğünde gerçekleşen işbirliğiyle dünyada sivil havacılık sektöründe bir ilke imza atıldı.

Pegasus, NG Kütahya Seramik ve NG Hotels ile dünyada bir ilke imza atıyor!

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral öncülüğünde gerçekleşen işbirliğiyle dünyada sivil havacılık sektöründe bir ilke imza atıldı.

Türk Hava Kurumu Kütahya'da apartman satıyor!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Kütahya Tavşanlı Durak mahallesinde yer alan apartmanı atışa çıkardı. İhale 20 Haziran 2014 tarihinde saat 14:30 'da gerçekleştirilecek...

Türk Hava Kurumu Kütahya'da gayrimenkul satıyor!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Durak Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde yer alan 5 katlı kargir apartmanı satışa çıkardı. İhale 7 Şubat 2014 tarihinde saat 14:30 'da gerçekleştirilecek...

Kütahya Belediyesi'nden satılık işyeri, daire ve arsa!

Kütahya Belediyesi'ne ait 7 adet işyeri, 6 adet daire ve 1 adet arsa açık teklif usulü ile satılıyor...

TOKİ Kütahya Altıntaş'ta kura çekilişi 17 Kasım'da yapılıyor!

TOKİ Kütahya Altıntaş Konutları'nın kura çekilişi yarın saat 10.00'da Belediye Kültür Sarayı'nda yapılıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 afet konutunun ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Kütahya Simav ve Hisarcık'taki toplam 96 adet afet konutunun ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 adet afet konutunun ihalesi 12 Kasım'da!

TOKİ Kütahya Simav'da 51 adet, Hisarcık'ta 45 adet bulunan afet konutlarının ihalesini 12 Kasım günü yapıyor...

Hava mania kütahya Haberi

Hava mania kütahya

KÜTAHYA'NIN en büyük sektörlerinden biri olan inşaat sektörü "Hava araçlarının geçişlerinin engellenmemesi için düzenlenen yüksekliğe ilişkin imar planı" olarak bilinen 'mania planı' kriterleri nedeniyle durma noktasına geldi. Şehrin yüzde 60'ına yakın alanı kapsayan hava mania kriterleri nedeniyle Kütahya'da 6 aydır hiçbir inşaata izin verilmediği öğrenildi. Sorunun çözümü için Savunma Bakanlığı'na başvuru yapıldığı öğrenilirken, şu ana kadar herhangi bir gelişmenin belirtildi. 


Hava mania sorunu Kütahya'yı ziyaret eden Nihat Zeybekçi'ye aktarıldı. Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça Hava mania kriterleri nedeniyle vatandaşın ve inşaat firmalarının zorda kaldığını söyledi. Bakan Zeybekçi ise üstlerine düşeni yapacaklarını ifade etti. 


Sabah...