11 / 05 / 2024

hava trafiği nedir

hava trafiği nedir

Bakan Lütfi Elvan, Avrupa'da günlük ortalama hava trafik artışında Türkiye'nin birinci sırada yer aldığını bildirdi. Elvan, "2013'te trafik artışının en fazla olduğu Türkiye'yi, Ukrayna, Hollanda, Romanya ve Norveç takip ediyor." dedi.

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Mine Berra Doğaner Nerelidir? Mine Berra Doğaner Mesleği Nedir?

Dr. Mine Berra Doğaner ne iş yapıyor? Dr. Mine Berra Doğaner’in mesleği nedir? Dr. Mine Berra Doğaner nereden mezundur? İşte detaylar!

Necdet Gürbüztürk mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur?

Necdet Gürbüztürk ne iş yapıyor? Necdet Gürbüztürk’ün mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur? İşte detaylar!

Türk Hava Yolları 90 bin TL maaşla personel arıyor! 1000 personel alımı için elinizi çabuk tutun!

Türk Hava Yolları, iş arayan kişileri sevindirecek bir haber geldi. THY, 90 bin TL maaşla çalışacak pilot arıyor. İşte detaylar!

Funda Tacir’in mesleği nedir? Funda Tacir Kimdir?

Funda Tacir kimdir? Funda Tacir’in mesleği nedir? Funda Tacir nereden mezundur? İşte detaylar!

Besim Tibuk Kimdir? Besim Tibuk mesleği nedir?

Besim Tibuk kimdir Besim Tibuk’un mesleği nedir? Besim Tibuk eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Alistair Baran Blake Kimdir? Alistair Baran Blake mesleği nedir?

Alistair Baran Blake kimdir? Alistair Baran Blake’nin mesleği nedir? Alistair Baran Blake eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

1993 yılı ve sonrası için Türk Hava Yollarından personel alımı! KPSS şartı istenmiyor!

Türk Hava Yolları, iş arayanlar için sevindirici bir haber duyurdu. İş arayanlar, THY bünyesinde çeşitli pozisyonlarda çalışma imkanına sahip olacak. Tüm detaylar haberimizde...

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Beslenme desteği nedir? Beslenme desteği nasıl alınır? Beslenme desteği kimlere verilir?

Beslenme desteği nedir, kimlere verilir? Beslenme desteği nasıl alınır? soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilenler…

O havalimanı tam 117 milyar euro kazanç sağladı! İşte geçen hafta Avrupa’nın en yoğun havalimanı

Yapımı sürecinde pek çok tartışmanın odağında yer alan İstanbul Havalimanı bu kez bir rekorla gündemde. İstanbul Havalimanı geçtiğimiz hafta Avrupa’nın en yoğun hava trafiğine sahip havalimanı oldu. Havalimanı, 1 haftada 1332 uçuşa ev sahipliği yaptı.

Tapu kayıt örneği nedir? Tapu kaydı örneği nasıl alınır?

Ev gibi taşınmaz mülkü olan insanların bazı zamanlarda ve işlemlerde tapu kaydı örneğine ihtiyacı olabiliyor. Peki, Tapu kaydı örneği nedir? Tapu kaydı örneği nasıl alınır? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

hava trafiği nedir Haberi

hava trafiği nedir

Bakan Elvan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (EUROCONTROL- European Organisation for the Safety of Air Navigation) Performans Değerlendirme Komisyonu, her yıl yayımladığı raporlarda, üye ülkelerin sivil havacılık faaliyetlerine ilişkin performanslarını mercek altına aldığını söyledi.


Söz konusu raporun "Trafik Artışı" ile ilgili bölümünde, 2013'te Avrupa'da günlük ortalama trafik artışında Türkiye'nin birinci sırada yer aldığı belirten Elvan, "2013'te trafik artışının en fazla olduğu Türkiye'yi, Ukrayna, Hollanda, Romanya ve Norveç takip ediyor. Raporda, Türkiye'deki trafik artışının temel olarak yeni uluslararası seferler ve iç hat trafiği kaynaklı olduğu ifade ediliyor" diye konuştu.


- Trafik kontrolörlerinin verimliliğinde yüzde 11,1 artış -


Raporun Hava Seyrüsefer Hizmet Sağlayıcılarının mali etkinlik temel performans göstergelerinin değerlendirildiği bölümünde yer alan verilere göre, Türkiye'de Hava Trafik Kontrolörlerinin verimliliği bir...