05 / 05 / 2024

havaalanı avmye döndü

havaalanı avmye döndü

Hergün bünyesine bir yenisi eklenen lüks mağaza ve restoranları, çiçekçileri, postaneleri, free shop mağazaları, uyku bölmeleri gibi sosyal donatılarla havalimanları da herhangi bir alışveriş merkezinden farksız hale geldi..

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenler başından vurulmuşa döndü! 1 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları geçtiğimiz hafta 1999 dolardan işlem görürken bu hafta ons altın 1982 dolar oldu.  Altın fiyatları ne kadar? Bu rakamları görenler başından vurulmuşa döndü. 1 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Gram altın 1380 TL olurken altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

İslam Memiş gümüş için tarih verdi! Elinde gümüş olanlar hemen gardınızı alın! Bu rakam başınızı döndürecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.  Elinde gümüş olanlar hemen gardınızı alın! Bu rakam başınızı döndürecek.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

3 milyon depremzede gitti,1.3 milyonu memleketine geri döndü!

6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı Kahramanmaraş depremlerinin ardından afet bölgesindeki 11 ilden ayrılan depremzede vatandaşlardan 1.3 milyon kişinin memleketlerine geri döndü.  Bu dönüşlerin son 25 günde gerçekleştiği bildirildi.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın almak isteyenler hemen acele etsin! 22 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün Fed faiz kararı öncesi düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rekordan sonra rüzgar tersine döndü. Altın almak isteyen yatırımcılar hemen acele etsin. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 22 Mart 2023 altın fiyatları.

İslam Memiş gümüşün onsu bu kadar olacak dedi! Yastık altında 1 gram bile gümüşü olanlar köşeyi döndü! 

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, gümüşün onsu için rakam verdi. Yastık altında 1 gram bile gümüşü olanlar köşeyi döndü! 

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

Altın fiyatlarında  ibreler yeşile döndü! Elinde gram altın, çeyrek altını olan acil baksın! 6 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 6 Mart günü milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında  ibreler yeşile döndü! Elinde gram altın, çeyrek altını olan hemen baksın! 6 Mart 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 1 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yükselişe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 1 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son dönemlerde sert düştü. Rekordan rekora koşan gram altın ons altının gerilmesi ile değer kaybetti. Bugün ise altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları...

BTC yatırımcısı iyimserliği geri döndü!

Bitcoin yatırımcısı iyimserliği, FTX çöküşünden bu yana 600 bin yeni küçük hissedarla geri döndü!

havaalanı avmye döndü Haberi

havaalanı avmye döndü

Her gün binlerce kişinin uğrak GÜN yeri haline gelen havalimanlan, açılan lüks mağaza ve restoranlar nedeniyle adeta alışveriş merkezine (AVM) döndü. 


Herhangi bir AVM'de göreceğiniz her şeyi, hatta daha fazlasını havalimanlarında bulmanız mümkün hale geldi. Mağaza ve yiyecek-içecek alanlarının beklenenden daha fazla gelir getirmesi yenilerinin açılmasında önemli rol oynadı. Bu yüzden uçuşunuza saatler kala havalimanına gitseniz veya uçağınız rötara da girse, banka işlemlerinizi gerçekleştirebilir, hediyelik eşya seçebilir ya da bir restoranda yemeke yiyip, ardından çay veya kahve içerek güzel vakit geçirebilirsiniz. 


ÇİÇEKÇİ DE VAR, POSTANE DE 


Her gün 24 saat süreyle hizmet sunulan havalimanlarında, yolcuların yanı sıra çalışanlar ile karşılayıcı ve uğurlayıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek pek çok kuruluş bulunuyor. Yolcu terminallerinde, başta sağlık alanında faaliyet gösteren poliklinikler olmak üzere eczane, kuyumcu, döviz...