06 / 05 / 2024

Havaalanı Konutları kura çekimi

Havaalanı Konutları kura çekimi

Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekimi gerçekleşti. Bin 403 konut ve 32 işyerinin sahipleri belirlendi.

Emlak Konut Havaalanı Konutları teslim tarihi!

İnşaatını Emlak Konut GYO'nun yaptığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi gerçekleşti. Emlak Konut Havaalanı Konutları teslim tarihi ise 31 Mayıs 2016 olarak belirlendi.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekimi!

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Konutları'nda bin 403 konut ve 32 işyeri büyük heyecanla sahiplerini buldu. Kura çekimleri 2 gün sürdü.

Esenler Havaalanı Konutları kura sonuçları!

Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekimi gerçekleşti. Bin 403 konut ve 32 işyerinin sahipleri belirlendi.

Emlak Konut Havaalanı Konutları Esenler kurası!

Emlak Konut Havaalanı Konutları Esenler kura dönemi bugün bitti. Toplamda 2 bin 373 konut ve 55 işyerinden oluşacak olan projede kura çekilişi 31 Mart – 1 Nisan 2016 tarihleri arasında yapıldı.

Emlak Konut Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi!

Toplamda bin 403 konut ve 32 iş yerinin kura çekilişi ile sahiplerini belirleyeceği projede Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürütüyor. Emlak Konut Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi başladı.

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları kura çekilişi yarın!

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları kura çekilişi yarın gerçekleşecek. 120 aya kadar vade fırsatı sunulan projede fiyatlar 85 bin 436 TL'den başlangıç gösteriyor.

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi bugün!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Dairelerin 89 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı projede 298 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Emekli Konutları kura çekilişi!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Emekli Konutları kura çekilişi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede aylık taksitler 238 TL'den başlıyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde yer alan 258 daire satışa çıkarıldı. Projede 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura çekimi yarın!

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura çekimi yarın gerçekleşecek. Toplamda 79 adet daire için hak sahiplerinin belirleneceği projede fiyatlar 89 bin 500 TL'den başlıyor.

Karaman Kırbağı TOKİ Emekli Konutları kura satışları!

Karaman Kırbağı TOKİ Emekli Konutları kura satışları 3 Şubat 2016 tarihinde yapılacak. Başvuruları sona eren projede 9 bin 940 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Kütahya İnköy Emekli TOKİ Konutları kura çekimi!

Kütahya İnköy Emekli TOKİ Konutları kura çekimi için başvurular sona erdi. Daire fiyatlarının 80 bin 900 TL'den başladığı projede 270 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Afyon Merkez Zafer TOKİ Konutları kura çekimi!

Afyon Merkez Zafer TOKİ Konutları kura çekimi kapsamında 300 adet konut satışa çıkarılacak. 9 bin 700 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 240 aya varan vade uygulanıyor.

Havaalanı Konutları kura çekimi Haberi

Havaalanı Konutları kura çekimi

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi 2 gün sürdü. Kurada bin 403 konut ve 32 işyeri hak sahiplerine kavuştu. Depreme dayanıklı, güvenli ve sosyal donatı alanlarına sahip dairelerin kura çekimi, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde büyük heyecana sahne oldu.  


Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura sonuçları ise 31 Mayıs 2016'da belirlenecek. 


Toplam 760 milyon TL yatırım ile 2 bin 373 konut ve 55 işyeri inşa edilen proje 72 bin metrekarelik alanda hayata geçiyor.