29 / 04 / 2024

Havaalanı Konutları kurası çekildi

Havaalanı Konutları kurası çekildi

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda hak sahipleri konutlarına kavuştu. 2 gün süren kura çekimlerinde bin 403 konut ve 32 işyerinin sahipleri belirlendi.

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Tarsus İmar'ın toplu konutları için kat kurası çekildi!

Mersin’de Tarsus İmar Limited Şirketi tarafından yapımına başlanan, toplu konutların kat kurası, noter huzurunda çekildi.

Bolu 3. etap TOKİ konutları kurası 7 Mayıs'ta!

Bolu Taşkesti Belediyesi, heyecanla beklenen TOKİ konutları kurasının çekileceği tarihi açıkladı. Buna göre Taşkesti'ye yapılacak 3. Etap TOKİ konutları kurasının 7 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ'den 7 bin lira peşinat 303 lira taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 bin lira peşinat ve 303 lira taksitle konut fırsatı sunuyor. Projelerde yer alan konutlar kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Mersin Mezitli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Mersin Mezitli 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Mersin Mezitli emekli konutları kurası ne zaman? İşte TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Nusaybin'de ilk TOKİ Konutları kurası çekildi!

Nusaybin'de TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 342 konut ve 36 ticari iş yerinin kurası çekildi. Kura çekilişi  Mitanni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1. Etap kurası 21 Eylül'de!

TOKİ tarafından Zonguldak'ın Üzülmez ilçesinde yapılan birinci etap konutlarının kurası 21 Eylül'de düzenlenecek. Proje kapsamında 480 adet konutun sahibi belirlenecek.

TOKİ Samsun Canik'te 71 konutun kurası bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı tararfından Samsun Canik 71 Konut Projesi kapsamındaki konutların kurası bugün Canik Kültür Merkezi Gülhane Salonunda çekiliyor... 

TOKİ İncesu 4. Etap başvuruları 27 Kasım'da başlıyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplu konutlar hakkında bilgi verdi. Konutlar kurasız şekilde hak sahiplerini bulacak. 

Üçüncü Havaalanı emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

İstanbul'un Karadeniz'e komşu Arnavutköy ilçesinde yapımına başlanılan Üçüncü Havaalanı projesi ile çevre illerdeki emlak piyasası canlandı. Bölgedeki satılık konutların metrekaresi 2 bin 500 liradan başlıyor.

TOKİ Kayseri Konutları'nın kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri'de Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 357 konutun kurası çekildi.

TOKİ İncesu 4. Etap kurası 11 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İncesu Belediyesi tarafından inşa edilen İncesu 4. Etap konutlarının kurası çekiliyor. Kura çekimi 11 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Havaalanı Konutları kurası çekildi Haberi

Havaalanı Konutları kurası çekildi

Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kuralar çekildi, hak sahipleri konutlarına kavuştu. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde yapılan ve iki gün süren kura çekiminde hak sahipleri, depreme dayanıklı, güvenli ve sosyal donatı alanlarına sahip yeni dairelerini belirledi.




BİN 403 KONUT VE 32 İŞYERİ

Büyük bir heyecana sahne olan kura çekimlerinin ilk gününde, 191 adet 67 metrekare, 504 adet 94 metrekare ve 38 adet 141 metrekarelik daireler ile 32 adet işyerinin hak sahipleri belirlendi. Noter huzurunda yapılan kura çekimlerinin ikinci gününde ise hak sahipleri, 358 adet 87 metrekare ve 312 adet 113 metrekarelik daireler için kura çektiler. Çekilecek kuralar ile birlikte toplam bin 403 adet konut ve...