19 / 05 / 2024

havalimanları x ray cihazları

havalimanları x ray cihazları

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü x-ray cihazlarının kaldırılması ile ilgili açıklama yaptı.Açıklamada, havalimanları giriş kontrol noktalarının kaldırılması için yapılan denetlemelerde, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda son aşamaya gelindiği duyuruldu.

3. havalimanında 12 bin Michelin X Works kullanıldı!

İnşaat çalışmaları tam gaz devam eden 3. havalimanının şantiyesinde 2014'den bu yana 12 binden fazla Michelin X Works lastiklerinden kullanıldı.

Alpha Lüx Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Lüx Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Barış Sönmezler tarafından kuruldu.

Has Ray Demiryolları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Ray Demiryolları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mityettin Görentaş ve Selim Öz tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Ekim 2017'de kuruldu.

Türkiye'de havalimanları ve üniversite sayısı 2 katına çıktı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de havalimanları ve üniversite sayısı 2 katına, bölünmüş yollar 3 katına, ihracat rakamı 5 katına çıkmışsa, Türkiye fabrikası artık çalışıyor demektir" dedi.

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün Aylin Doğan Ömür tarafından kuruldu.

Güray İnşaat Sheraton Residence satılık!

Sheraton Residence projesi Güray İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir Esenyurt bölgesinde hayata geçirildi. Projede daire, ofis ve dükkanlara yer veriliyor...

Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim!

Güray İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sheraton Residence projesi 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana geliyor. Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Güray İnşaat'tan Esenyurt'a Sheraton Residence projesi geliyor!

Güray İnşaat Esenyurt-Bahçeşehir'de Sheraton Residence projesine hazırlanıyor.Henüz proje aşamasında olan Sheraton Residence projesinin 2019 yılı Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

TAV Havalimanları Holding komite üyelerini seçti!

TAV Havalimanları Holding dün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında komite üyelerini belirledi.

Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları başlıyor!

Çalışmalarını son sürat sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı için Tarihi Havagazı Fabrikası ile Vahap Özaltay Meydanı arasında ray döşeme çalışmalarına başlayacak

2017 yeni havalimanlarının yılı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ulaşım yatırımları ve projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, dört şehri daha havalandırarak, 2017'yi havalimanları yılı yapacaklarını vurguladı.

Sun X Enerji Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun X Enerji Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Vılson Gjergji tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli Akçaray'da ray montajının sonuna gelindi!

Kocaeli'de hayata geçirilen Akçaray Tramvay hattının 7 bin 400 metre uzunluğundaki ray montajında sona gelindi.

havalimanları x ray cihazları Haberi

havalimanları x ray cihazları


Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), havalimanlarında terminal girişlerindeki x-ray cihazlarının kaldırılması ile ilgili resmi twitter hesabından açıklama yaptı.


Açıklamada, havalimanları giriş kontrol noktalarının (x-ray’lerin) kaldırılması için yapılan denetlemelerde, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda son aşamaya gelindiği duyuruldu.


9 HAVALİMANINDA DA UYGULAMA BAŞLATILACAK

Pilot uygulama, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda başlatılmıştı.  Uygulamanın herhangi bir güvenlik sıkıntısı oluşturmadığı yönünde rapor hazırlanması halinde ise, 9 havalimanında daha terminal girişindeki güvenlik noktaları kaldırılacak. Uygulamanın başlatılacağı havalimanında bagaj kontrolüne yönelik üç boyutlu Patlayıcı Madde Tespit Sistemi (EDS) bulunması gerekiyor. Bu yüzden, EDS cihazı bulunan Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın ardından, İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen, Antalya, Trabzon, Dalaman, Bodrum, Gaziantep, Erzurum ve Zafer Havalimanı’nda da bu uygulamanın devreye gireceği öğrenildi.

"BU UYGULAMA SIKINTI OLUŞTURACAK"

Hayata geçmesi planlanan...