01 / 05 / 2024

havalmanı lokasyonları

havalmanı lokasyonları

Havalimanları kiralama alanında rekabeti büyüttü. Türkiye’de havaalanı ve yolcu sayısının patlaması, günlük kiralama alanında rekabeti büyüttü. Fiyatlar düşerken, havayolu şirketleriyle işbirliklerine giren markalar da arttı.

Qadraj Gözdağı Pendik projesinde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı! Oturumlar bu ay sonu başlıyor!

İstanbul’un en özel lokasyonlarından biri olan Pendik Gözdağı'nda yükselen Qadraj Gözdağı projesinde konut sahibi olmak isteyenler için 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Sinpaş Koru Aura'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Son gün 31 Aralık!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükselen Sinpaş Koru Aura'da 31 Aralık tarihine kadar peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı başladı.

Bebek’teki boğaz manzaralı ikiz bina 407 milyon TL’ye satışta!

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olan Bebek'teki boğaz manzaralı ikiz binalar 407 milyon TL’ye satışa çıktı.

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

C Plus Odunluk yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

C Plus Odunluk projesi, Cap Yapı tarafından Bursa’nın en gözde lokasyonlarından biri olan Odunluk’ta yükseliyor. C Plus Odunluk yüzde 50 peşin, 18 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. C Plus Odunluk'ta hangi daire tipleri var, fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Optimum Yenişehir 2. Etap teslime kadar vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Optimum Yenişehir 2. Etap, İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından Pendik'te yükseliyor. Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut satışları başladı. Peki Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Florya Cennet 2, projesi İzzet Oklu İnşaat tarafından Adananın en değerli lokasyonlarından Kıyıboyu Caddesi'nde inşa ediliyor. Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Nefes Sapanca Villaları, Nexonya İnşaat tarafından villa konut sektöründe son yılların yükselen lokasyonlarından Sapanca'da yükseliyor. Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Fenercioğlu’nun hedefi dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiye!

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamada yurt içi ve yurt dışında toplamda 20 projelerinin olduğunu, iki sene içerisinde de  bu sayıyı dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiyeye çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut fırsatı!

İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da inşa edilen Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

havalmanı lokasyonları Haberi

havalmanı lokasyonları

Son yıllarda biribiri ardına açılan havaalanları ve havayolu şirketlerinin sunduğu imkanlar, günlük kiralamanın da giderek hız kazanmasını, rekabetin iyice kızışmasını sağladı. Pazardaki artan oyuncu sayısı ve oluşan rekabet sonrasında fiyatlar avantajlı seviyelere gelirken, firmalar, havayolu şirketleri ve yolcu programlarıyla yaptıkları işbirliği anlaşmaları çerçevesinde yolculara farklı seçenekler de sunuyor. Ayrıca sektörün önemli kurumsal firmaları da, şubeleşme atağıyla buna yardımcı oluyor ve fiyat avantajının yanında yaygın hizmet de veriyor.


Avrupa ortalamasında


Sektör yetkilileri, eskiden kendi araçlarıyla yurt içinde seyahat edenlerin, uygun bilet fiyatları ve havaalanlarının yaygınlaşması sonrasında uçağı tercih etmeye başladığını, bunun de günlük araç kiralama hizmetlerinde canlılık yarattığını belirtiyor. Bu sayede geçtiğimiz yıllarda oldukça yüksek seyreden kiralama fiyatlarının da, bugün itibariyle Avrupa ortalamalarına ulaştığı kaydediliyor.


Fiyatların uygunlaşması ve rekabet, filolara farklı araç seçeneklerinin...