16 / 05 / 2024

Havayolu şirketleri kampanya

Havayolu şirketleri kampanya

Bazı havayolu şirketleri, Kurban Bayramı öncesinde artan yolcu talebini karşılamak için ek seferler düzenleyecek. THY, Kurban Bayramı öncesi yaşanabilecek yoğunluk üzerine iç ve dış hatlarda 39 ek sefer koyacak.

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

Ziraat Bankası'ndan şok karar! Dev kampanya duyuruldu! Son tarih 25 Aralık 2022!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmi web adresinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın isimi ise "Havayolu Bilet Alımınıza 100 TL Bankkart Lira!" oldu.  Son tarih 25 Aralık 2022!

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim tarihinde orta ve üst gelir grubunu konut sahibi yapmak için kampanya hazırlığındayken, bazı konut şirketleri süreci erken başlattı. İşte konut projelerindeki o kampanyalar ve İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

İç hat uçak biletleri tavan fiyatı zamlandı! 

İç hat uçak bilet ücretlerinde daha önce tek yön için 999 Türk lirası olan tavan fiyatına zam geldi. Yeni ücret bin 150 Türk Lirası oldu. Havayolu şirketleri, yeni belirlenen tavan fiyatı üzerinden biletleri bugün itibariyle satışa çıkardı.

Uçak bilet fiyatları yükselirken, satışlar azaldı! Havayolu şirketleri iç hatlara sefer yapmak istemiyor!

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesi, asgari ücretin artması, ham maddenin artması derken, tüm dünyada ulaşım maliyetleri artmış durumda. Vatandaşlar bu durumdan şikayetçi. Uçak bilet fiyatları da bu fiyat artışından nasibini almış durumda. İşte haberin devamı…

Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya... 

Çukurova Balkon'da yeni kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da çifte fırsat sunan yeni bir kampanya başlattı.

Çukurova Balkon’da yeni kampanya başladı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı.

Konut alıcıları bankalar yerine inşaat firmalarına borçlanıyor!

Darbe girişimi sonrası inşaat şirketleri kampanya atağına başlayıp 120 ay 0.70 faiz imkânı sununca konut pazarı canlandı. Bankalar da faizleri düşürdü.

3. havalimanında metrekare fiyatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı inşaatı tüm hızıyla sürerken, havalimanında yer almak isteyen şirketler için alan kiralama süreci başladı. İGA, havayolu şirketleri ile havayollarına hizmet sunan firmaların talep formlarını 18 Kasım 2016’ya kadar kabul edecek.

İnşaat firmaları Ramazan'a özel kampanya yarışında!

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazanda özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı hediye eden de var, büyük indirimler yapan da...

Konutta büyük kampanya!

Yaz durgunluğunu aşmak isteyen inşaat şirketleri, ramazan ayına özel kampanya yarışına girdi. Ev alana peşinatı hediye eden de var, büyük indirimler yapan da...

Havayolu şirketleri 3. havalimanını sabırsızlıkla bekliyor!

Türk havayolu şirketleri, 3. havalimanının hayata geçirilmesiyle İstanbul'un havacılık açısından konumunun daha da güçleneceğini ve Türk havacılık sektörünün öneminin daha da artacağını bildirdi.

Havayolu şirketleri kampanya Haberi

Havayolu şirketleri kampanya

Bazı havayolu şirketleri, Kurban Bayramı öncesinde artan yolcu talebini karşılamak için ek seferler düzenleyecek. 


Türk Hava Yolları (THY), 3 Ekim'den itibaren yaşanabilecek yoğunluğu iç ve dış hatlarda 39 ek seferle çözmeyi amaçlıyor. THY, bu doğrultuda iç hatlarda İstanbul çıkışlı olmak üzere Antalya'ya 11, Dalaman'a 6, Trabzon'a 5 ile Bodrum'a 4 sefer düzenleyecek. Havayolu şirketi, dış hatlarda ise Lefkoşa'ya 5, Paris, Milano, Roma ve Atina'ya 2 ek sefer planladı. 


Atlas-Jet, bayramda yurt içinde Antalya ve Bodrum'a, dış hatlarda ise başta KKTC ile Kuveyt olmak üzere birçok destinasyona ilave sefer gerçekleştirecek. Havayolu şirketi, bayramda yaşanacak yoğunluğu göz önüne alarak, 28 ek sefer yapacak.


Pegasus da 12 Ekim'e kadar iç ve dış hatlarda 265 ek sefer gerçekleştirecek. Pegasus, yurt içine 196, KKTC ile diğer yurt...