16 / 05 / 2024

Havayolu şirketleri seferleri

Havayolu şirketleri seferleri

Bazı havayolu şirketleri, Kurban Bayramı öncesinde artan yolcu talebini karşılamak için ek seferler düzenleyecek. THY, Kurban Bayramı öncesi yaşanabilecek yoğunluk üzerine iç ve dış hatlarda 39 ek sefer koyacak.

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Havayolu ve otobüs bileti rezervasyon şirketi Obilet, Hatay deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyenler için ücretsiz tahliye otobüsünü tanıttı. Online başvuru yapan vatandaşlar, Obilet sponsorluğunda ücretsiz otobüs seferleri ile bölgeden ayrılabiliyor. Afet bölgesinden ücretsiz tahliye otobüsü başvur

İç hat uçak biletleri tavan fiyatı zamlandı! 

İç hat uçak bilet ücretlerinde daha önce tek yön için 999 Türk lirası olan tavan fiyatına zam geldi. Yeni ücret bin 150 Türk Lirası oldu. Havayolu şirketleri, yeni belirlenen tavan fiyatı üzerinden biletleri bugün itibariyle satışa çıkardı.

Uçak bilet fiyatları yükselirken, satışlar azaldı! Havayolu şirketleri iç hatlara sefer yapmak istemiyor!

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesi, asgari ücretin artması, ham maddenin artması derken, tüm dünyada ulaşım maliyetleri artmış durumda. Vatandaşlar bu durumdan şikayetçi. Uçak bilet fiyatları da bu fiyat artışından nasibini almış durumda. İşte haberin devamı…

3. havalimanında metrekare fiyatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı inşaatı tüm hızıyla sürerken, havalimanında yer almak isteyen şirketler için alan kiralama süreci başladı. İGA, havayolu şirketleri ile havayollarına hizmet sunan firmaların talep formlarını 18 Kasım 2016’ya kadar kabul edecek.

Havayolu şirketleri 3. havalimanını sabırsızlıkla bekliyor!

Türk havayolu şirketleri, 3. havalimanının hayata geçirilmesiyle İstanbul'un havacılık açısından konumunun daha da güçleneceğini ve Türk havacılık sektörünün öneminin daha da artacağını bildirdi.

Bursa'nın tanıtımı için 200'ü aşkın seyahat acentesi toplanacak!

200'ü aşkın seyahat acentesi Bursa'nın tanıtımı için bir araya gelecek. Turizm sektörüne yönelik hizmet veren havayolu şirketleri, oteller ve seyahat acenteleri ile on-line işlem yapan kurum yöneticileri, 5 Aralık'ta Bursa'da toplanacak.

Özak GYO grup şirketleri hakkında bilgi yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. grup şirketleri hakkında bilgi yayınladı.

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava muhalefeti nedeniyle, Bursa Deniz Otobüsleri 'nin (BUDO) bazı seferleri, İstanbul Deniz Otobüsleri 'nin (İDO) ise Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot seferi iptal edildi

İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri ile Bursa Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri iptal edildi.Öte yandan, gece boyunca İstanbul'da kuzeyden esen rüzgar hava sıcaklığını düşürürken, sağanak sabaha kadar etkisini sürdürdü.

Banliyö treni seferleri 2015'e kaldı!

TCDD yetkilileri Sakarya, Kocaeli, İstanbul arasında binlerce çalışan ile öğrencinin merakla beklediği banliyö seferleri ile ilgili tarih vermezken gecikmenin bazı altyapı eksikliğinden kaynaklandığını bildirdi.

THY ile Lufthansa Grubu düşük maliyetli havayolu şirketi kuracak!

AVRUPA Havayolları Birliği’nin toplantısı için İstanbul’a gelen Lufthansa Grubu’nun CEO’su Carstem Spohr, THY ile uzun menzilde uçacak düşük maliyetli bir havayolu şirketi kurma konusunda görüştüklerini söyledi.

Havayolu yolcu sayısı Eylül'de 17 milyona ulaştı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, eylül ayına ait havayolu yolcu ve uçak trafiği istatistiklerini açıkladı. Buna göre, ülke genelinde eylülde de uçak ve yolcu trafiğindeki istikrarlı artış devam etti

Havayolu şirketleri seferleri Haberi

Havayolu şirketleri seferleri

Bazı havayolu şirketleri, Kurban Bayramı öncesinde artan yolcu talebini karşılamak için ek seferler düzenleyecek. 


Türk Hava Yolları (THY), 3 Ekim'den itibaren yaşanabilecek yoğunluğu iç ve dış hatlarda 39 ek seferle çözmeyi amaçlıyor. THY, bu doğrultuda iç hatlarda İstanbul çıkışlı olmak üzere Antalya'ya 11, Dalaman'a 6, Trabzon'a 5 ile Bodrum'a 4 sefer düzenleyecek. Havayolu şirketi, dış hatlarda ise Lefkoşa'ya 5, Paris, Milano, Roma ve Atina'ya 2 ek sefer planladı. 


Atlas-Jet, bayramda yurt içinde Antalya ve Bodrum'a, dış hatlarda ise başta KKTC ile Kuveyt olmak üzere birçok destinasyona ilave sefer gerçekleştirecek. Havayolu şirketi, bayramda yaşanacak yoğunluğu göz önüne alarak, 28 ek sefer yapacak.


Pegasus da 12 Ekim'e kadar iç ve dış hatlarda 265 ek sefer gerçekleştirecek. Pegasus, yurt içine 196, KKTC ile diğer yurt...