09 / 05 / 2024

Havayolu trafik

Havayolu trafik

Havayolu yolcu sayısı 144 milyonu aştı. Türkiye geneli havalimanlarından hizmet alan yolcu sayısı, ekimde 15 milyon 215 bin 940, yılın 10 ayında ise 144 milyon 28 bin 880 oldu.

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Trafik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Atif Topal imzasıyla kuruldu.

Yolsan Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yolsan Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Abdullah Kılıçarslan imzasıyla kuruldu.

Alibeyköy'ün trafik sorunu bu projeyle çözülecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy trafiğinin çözümü için düğmeye bastı. Başkan Aydın'ın talimatıyla Alibeyköy'de yaşanan trafik sorunu ile ilgili bir proje hazırlandı.

Çanakkale 1915 Köprüsü, İstanbul'un trafik yükünü azaltacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün İstanbul'un üzerindeki trafik yükünü azaltacağını söyledi.

3. havalimanı hava trafik kontrol kulesinin temeli atıldı!

Pininfarina ve Aecom tarafından tasarlanan İstanbul Üçüncü Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

3. havalimanına 250 havayolu şirketi uçacak!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü unvanını kazanacak ve sadece ilk etabı 90 milyon yolcu kapasiteli olacak İstanbul Yeni Havalimanı'na 250 havayolu şirketi uçacak.

Kahramanmaraş'ın trafik sorununa neşter!

Kahramanmaraş’ta trafik sorununa neşter vuran Büyükşehir Belediyesi kent içi trafiği rahatlatmak adına yeni yol ve bulvarın yanı sıra kavşak düzenlemelerini de aralıksız olarak devam ettiriyor

Bağcılar'da öğrencilere trafik eğitim parkı inşa ediliyor!

Bağcılar’da ilköğretim çağındaki öğrencilere trafik kurallarını eğlenerek öğretmek amacıyla Trafik Eğitim Pisti ve Parkı inşa ediliyor.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

Hatay'ın trafik sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Lütfü Savaş, ''Antakya trafiğini rahatlatmak ve şehrimize vizyon katmak için kavşak projemizi yaptık. Eyüp Sultan Caddesi ile İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nin kesiştiği, kuzeygüney yönünde gidiş gelişleri sağlayan ve trafik akışını düzenleyecek bir proje ''

3. Havalimanı'nın Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin temeli atıldı!

Yolcu kapasitesi itibarıyla dünyanın en büyük havacılık merkezi olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda lale figüründen esinlenerek tasarlanan Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin temeli atıldı

Havayolu trafik Haberi

Havayolu trafik

Türkiye geneli havalimanlarından hizmet alan yolcu sayısı, ekimde 15 milyon 215 bin 940, yılın 10 ayında ise 144 milyon 28 bin 880 oldu.


Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, ekim ayına ait havayolu yolcu ve uçak trafiği istatistiklerini açıkladı.


Havalimanları uçak trafiği, ekimde geçen yılın aynı ayına göre iç hatlarda yüzde 6,9 artışla 64 bin 295, dış hatlarda yüzde 4,1 artışla 56 bin 331 olmak üzere toplamda yüzde 5,6 artışla 120 bin 626 oldu. Geçen ay Karadeniz bölgesi hava sahasındaki üstgeçiş (overflight) trafiğinin özellikle Moldovya ve Ukrayna'da azalması, Bulgaristan, Romanya ve Türkiye üstgeçiş trafiğini artırdı. Böylece Türkiye hava sahasından ekim ayında yüzde 25,7 artışla 31 bin 176 üstgeçiş trafiği gerçekleşti. Yılın 10 ayında hizmet verilen uçak sayısı yüzde 9,1 artış...