30 / 07 / 2024

havuzbahçe kanalizasyon çalışmaları

havuzbahçe kanalizasyon çalışmaları

Adana'nın her noktasına hizmet götürmek için durmaksızın çalışan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Seyhan ilçesine bağlı Havuzlubahçe Mahallesi Bahçelievler Caddesi'nde kanalizasyon inşaatı yapım işine başladı.

1941 yılında Mecidiyeköy'e yapılacak stadyum için çalışmalar başlamış!

1941 yılında, Mecidiyeköy'e yapılması planlanan stadyum için inşaat çalışmalarına başlanmış.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Fenerbahçe Orduevi'ndeki inşaat çalışmaları TBMM'de!

İstanbul Fenerbahçe Orduevi yerleşkesindeki inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi için çalışmalara başladı.

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinde çalışmalar bu sabah başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar bu sabah başladı...

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinin 1. Etap çalışmaları başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar başladı..

Fenerbahçe Üniversitesi için çalışmalar hızlandı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay, Fenerbahçe Üniversitesi'ndeki çalışmaları inceledi.

Eğirdir Sirkeci Çarşısı'nın çalışmaları başladı!

Kamuoyunda Sirkeci Çarşısı olarak bilinen Eğirdir Çarşı projesinin zemin çalışmaları başladı...

havuzbahçe kanalizasyon çalışmaları Haberi

havuzbahçe kanalizasyon çalışmaları

Toplam uzunluğu 450 metre olacak projede 400 mm iç çapında beton borular kullanılacak. Proje sayesinde eski hat yenilenecek ve çalışma kapasitesi arttırılacak. Mevcut olan kutu baksın yetersiz kalması ve eskimesi sonucu ortaya çıkan problemler de çözülecek. Ayrıca kanalizasyon hattı yağmur suyu hattından ayrılacak ve birleşik çalışan hatlar nedeniyle vatandaşların yaşadığı mağduriyet son bulacak. Havuzlubahçe Mahallesi Bahçelievler Caddesi'nde yapılan kanalizasyon hattı yenileme çalışmasını değerlendiren Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar, "Daha önce bu bölgede birleşik kanalizasyon sistemi kullanılıyordu. Bu sistemde yağışların şiddetli olduğu zamanlarda kanal kapasitesinin yetersiz kalması durumunda alt kottaki abonelerimiz zor durumda kalabilir. Yapılan çalışma neticesinde ayrık kanalizasyon sistemine dönüşecek. Bu sistemlerde arıtma tesisine gelen kanallara dışarıdan yabancı maddeler girmez ve kanaldaki akış hızı sabit...