16 / 05 / 2024

Hayal Murathanoğlu

Hayal Murathanoğlu

Alitalia Societa Area İtaliana S.R.L. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi, Hayal Murathanoğlu Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta kuruldu.

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

SSK ve Bağkur'lu 4A, 4B, 4C'li emekli ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yürürlüğe girmesiyle milyonlarca vatandaş emekli olma hayalı kuruyor. Peki, SSK ve Bağkur'lu 4A, 4B, 4C'li kaç yaşında emekli olacak, ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar? İşte detaylar...

Kanal İstanbul tartışmaları en büyük hayal kırıklığımdır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Başkanlığı koltuğundaki 1 yılını değerlendirdi. İmamoğlu, en büyük hayal kırıklığının Kanal İstanbul çığırtkanlığı yapılması olduğunu söyledi... 

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Osman Merzeci ve Melis Murathanoğlu Mikonos'ta ev kiraladı!

2008 yılından beri ilişkileri devam eden Osman Merzeci ve Melis Murathanoğlu, Yunan adası Mikonos'ta tatil yapıyor. Çift, 2 aylığına komşuda ev kiraladı.

Orçun Oğlakcıoğlu 'Hayal Et' isimli şiir kitabı çıkardı!

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. ortağı, iş adamı Orçun Oğlakcıoğlu’nun, hayata dair umut aşılamak amacıyla yazdığı ilk şiir kitabı Hayal Et, Nisan ayında kitapçılardaki yerini alıyor. Kitabın satışından elde edilecek tüm gelir, ÇABA bağışlanacak.

Büyükyalı İstanbul, Dünya Tiyatro Günü'nde Ali Poyrazoğlu'nu ağırladı!

Büyükyalı, Dünya Tiyatro Günü dolaysıyla usta oyuncu Ali Poyrazoğlu’nu ağırladı. Ali Poyrazoğlu: "Her şey bir hayalle başlar, çocuklarınızı hayal kurmaya teşvik edin" dedi.

Ahmet Ağaoğlu: Avrupa'nın en modern Golf tesisini yapmak istiyoruz!

Golf Federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu, "5 yıl önce bugün Belek'te geldiğimiz noktayı kimse hayal edemiyordu. Karadeniz Bölgesi içinde hayal olmamalı" dedi.

Ahmet Davutoğlu Türkiye'nin mega projelerini tanıttı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Eğer hayal ediyorsanız, eğer rüyalarınız varsa, bu rüyaları gerçekleştirecek inancınız, düşünceniz ve milletinize güveniniz varsa her şeyi yaparsınız diyerek Türkiye'nin mega projelerini anlattı.

Alitalia Societa Area İtaliana S.R.L. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Alitalia Societa Area İtaliana S.R.L. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi, Hayal Murathanoğlu Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta kuruldu.

Ceylan Pirinçcioğlu: 2023’te 50 milyon turisti yakalamak hayal değil!

VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu, “Geçmişte ‘ Turizm fantezidir ’ diyenler vardı. Şimdi 35 milyon turist ağırlıyoruz. 2023’te 50 milyon turisti yakalamak hayal değil” dedi.

Osman Develioğlu: Bahçelievler İstanbulluların yaşamak istedikleri ilçelerin en başında geliyor!

10 yıllık görev süresinde hayal bile edilemeyecek hizmetler yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Develioğlu, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı bir ankete göre İstanbulluların yaşamak istedikleri ilçelerin en başında Bahçelievler geliyor” dedi...

Veysel Eroğlu: Önümüzdeki mevsimde arka arkaya temel atma merasimi yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 'Çok sayıda hayal edilemeyecek baraj ve göletleri yaptık. Bunları sessiz sedasız hızlı bir şekilde bitirdik. Önümüzdeki mevsimde arka arkaya temel atma merasimi yapacağız' dedi...

Hayal Murathanoğlu Haberi

Hayal Murathanoğlu

Alitalia Societa Area İtaliana S.R.L. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi, Hayal Murathanoğlu Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta kuruldu. 


Alitalia Societa Area İtaliana S.R.L. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi iş konusu; Hava yolu yolcu taşımacılığı (tarifeli olanlar) 


Alitalia Societa Area İtaliana S.R.L. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi adres: Şişli, Rumeli Caddesi, Nişantaşı No:1...