16 / 05 / 2024

hayali bankacı

hayali bankacı

Yurtdışındaki sahte bankalarla şirketleri dolandırmakla suçlanan Gürcan Büyükarslan’ın 25 milyon liralık toplu konut projesi için gösterilen yerin ve boş arsa olduğunu söylediği yerde 40 bin gecekondu olduğu ortaya çıktı.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi 6 trilyon 719 milyar lira oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 29 milyar 77 milyon TL arttı ve 6 trilyon 719 milyar 436 milyon TL'ye yükseldi.

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

A101 bunu da yaptı! Tekne sattı, şimdi de bankacılık sektörüne giriyor!

Resmi Gazete kararının ardından A101 yeni bir alana girdi. A101, Türkiye'de ve dünyada popülerlik kazanmaya başlayan dijital bankacılık sektörüne giriş yaptı! Peki ama bu bankanın adı ne olacak? A101 bankası TOM Dijital Katılım Bankası ve hakkında ilk ortaya çıkan bilgiler...

Emekli promosyonunda son dakika! Bankacılar açıkladı! Promosyon 10 bin TL'yi aşabilir!

Bankaların rekabeti promosyon beklentisini yükseldi. Bankacılar, yarışa kamu bankalarının da girmesi ile emekliye nakit ödemenin 10 bin TL'yi aşacağı öngörülüyor. Memurlarda rakam 34 bini geçmiş durumda.

Asgari ücretlinin ev alma hayali gerçek oluyor! İşte 81 ildeki konut projesi!

Asgari ücretli çalışanların ev satın alma hayali gerçekleşecek. İşte Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi!

Ev alma hayali kuranlar sarsılacak! Konut fiyatları artık!

Ev alma hayali kuran vatandaşlar, konut fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki konut fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Hazine arazisine ev hayali kuranlar dikkat! Milyonlar için son dakika açıklaması! Yeni model hangi illerde uygulanacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum hazine arazisine ev hayali kuranlar için son dakika açıklaması yaptı. İşte Bakan Kurum'un o açıklamaları...

Bankacılık sektörü savaş kriz dinlemedi! Hacmini bir yılda yüzde 51 artırdı

BDDK, 2021 yılına ilişkin Yıllık Faaliyet Raporu'nu yayımladı. Raporda, "Küresel risklerin giderek arttığı bu süreçte ülkemiz ekonomisinin en önemli güvenlik çıpalarından birini bankacılık sektörü oluşturmaktadır." ifadelerine yer verildi.

Garanti BBVA Bankası'nın yeni sahibi bakın kim oldu! Türk bankacılık tarihinde bir ilk gerçekleşti

Türk bankacılık tarihinin en büyük hisse alımında sona gelindi. Garanti BBVA Bankası'nın büyük hissesi İspanyol BBVA'ya geçti. Geri alım ile birlikte bankanın fiili dolaşımdaki pay oranı yüzde 17'nin altına düştü. Bankanın hisseleri son 15 işlem gününde 15 TL civarında işlem gördü.

Dolarda son çare! Bankacılar düşüş için tek işaret gösterdi

Türkiye'de dolar kuru yükselmeye devam ederken, kurun frenlenip frenlenmeyeceği merak konusu. Fakat konu hakkında görüş bildiren bankacılar, tek çare olarak faiz oranlarında yüklü artırımı görüyor.

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

hayali bankacı Haberi

hayali bankacı

Yurtdışında kurulu olduğu söylenen sahte hayali bankalar aracılığı ile Türkiye ve İtalya’dan 10’a yakın şirketi dolandırmakla suçlanan Gürcan Büyükarslan’ın Ankara’da da, ‘toplu konut’ işine giriştiği anlaşıldı.


1200 KONUT YAPILACAK 

Büyükarslan ile birlikte, Metin Dokuztuğ ve Av. N. A.’nın Ankara Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmalarına konu olan olaylar dizisi şöyle yaşandı:


Büyükarslan, arkadaşı Metin Dokuztuğ aracılığı ile Antalyalı Sultan İnşaat Ticaret Paz. A.Ş.’nin sahiplerine ulaştı. Şirket sahiplerine, Kayseri Kocasinan’da Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 10 bin konutun inşa edileceği anlatıldı. İlk etapta 23 bloktan oluşan 1242 konutun inşa söylendi.


KREDİ DÜNYA BANKASI’NDAN 


Kredinin Dünya Bankası’nda hazır olduğu, inşaata başlar başlamaz kredinin yüzde 30’nun kullanıma hazır olacağı anlatıldı. 25 milyon liralık projenin yüklenici firması olarak Nevkade İnşaat’ın olduğu anlatıldı. Nevkade’nin Avusturya hesabında 40 milyon doların hazır olduğu anlatıldı....