21 / 05 / 2024

hayallerdeki gibi evler

hayallerdeki gibi evler

Türklerin yüzde 43’ünün hayalindeki evin ‘bahçeli havuzlu villa’ olduğu ortaya çıktı. Araştırmaya göre, yüzde 20 ‘müstakil’, yüzde 11 ‘köy evi’, yüzde 7 oranında da ‘dağ evi’ hayali kuruluyor...

28 bin 500 TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 80 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 300.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

Çelik betonarme evler sağlam mı? Beton ev mi pahalı çelik ev mi?

Çelik evler tıpkı, betonarme evler gibi son dönemde sıkça kullanılmaya başladı. Bu yüzden de çelik evlerin özelliklerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

Konutta yeni talep: Sağlıklı evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektörünü değiştirdi. Pandemi döneminde insanlar bahçeli, balkonlu, doğa ile iç içe evler aramaya başladı.

Lokum Evler DKY Ekopratik ödeme şekli!

Lokum Evler DKY Ekopratik ödeme şekli kapsamında projede yüzde 10 peşinatla kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokum Evler projesi DKY İnşaat tarafından Tuzla'da inşa edildi...

Tuzla Lokum Evler Konutları güncel fiyatlar!

Lokum Evler projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor. Projede kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor...

Lokum Evler Aydınlı 2017 fiyatları!

Lokum Evler Aydınlı 2017 fiyatları minimum 290 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat imzasıyla yükselen projede kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor...

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Evler'de kira öder gibi ev sahibi olun!

Toplam 722 konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler'de kira öder gibi ev sahibi olunuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Mutlu Evler Türkiye kampanyası 2017!

Sur Yapı 2017’nin ilk 6 ayında “Olur Olur Bal Gibi Olur” ve “Aynen Öyle” kampanyalarından sonra yeni bir kampanya daha başlattı. İşte Mutlu Evler Türkiye kampanyası 2017 detayları...

Antalya Serik'te selzedelere yeni ev yapıldı!

Serik Haskızılören’de 2011’de sel felaketi yaşandı. Devlet selde ev ve işyerleri yıkılanlara villa gibi evler yaparak teslim etti.

Hatay kentsel dönüşümde son durum!

Antakya Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ilçedeki kentsel dönüşüm ve Arkeopark projesi hakkında bilgi verdi. Savaş ''Türkiye'de kentsel dönüşüm ile kutu gibi evler yapılıyor ve kentsel dönüşüm değil de rantsal dönüşümler yapılıyor'' dedi.

İhlas Yapı Bizim Evler 6'da 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Bizim Evler’i cazibe merkezi haline getiriyor.

Bakırköy Blue Evler'de teslimler Mayıs'ta!

Bap Yapı, Kadıköy, Bakırköy, Eyüp, Bağdat Caddesi, Topçular gibi bölgelerde kentsel dönüşüm projelerini sürdürüyor. Bakırköy'de 'Blue Evler' adlı proje bitmek üzere. Daireler Mayıs sonu teslim edilmeye başlanacak.

hayallerdeki gibi evler Haberi

hayallerdeki gibi evler

Aksigorta’nın yaptırdığı araştırmaya göre, en çok bahçeli-havuzlu villa hayali kuruyor, evimizde en fazla televizyonumuza değer veriyoruz. Yaklaşık iki kişiden biri evinden nazar boncuğunu eksik etmiyor, eşya değiştirme süremiz 10 yılı aşıyor.


Araştırma, Yöntem tarafından yüz yüze anket tekniğiyle İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Bursa, Kayseri, Malatya, Samsun, Erzurum, Tekirdağ, Diyarbakır ve Trabzon’da yaşayan toplam bin yetişkinle görüşülerek gerçekleştirildi.


Araştırmaya katılanların yüzde 43’ü hayallerindeki evi ‘bahçeli/havuzlu villa’ olarak tarif ederken, yüzde 20’si müstakil, yüzde 11’i köy evi, yüzde 7’si dağ evini hayal ettiklerini belirtti.


Televizyon çok değerli

Bahçeli/havuzlu villa hayali kuranların oranı 55 yaş üstünde yüzde 22’ye yükselirken, bu oran 35-54 yaş grubunda yüzde 40, 25-34 yaş grubunda yüzde 44, 15-24 yaş grubunda ise yüzde 54. Konak/köşk, apartman dairesi, yalı ve güvenlikli site içindeki ev...