24 / 07 / 2024

hayat çocuk merkezi

hayat çocuk merkezi

İstanbul Valisi Avni Mutlu'nun da katılacağı Hayat Çocuk Merkezi 14 Mart'ta açılacak...

Malatya'da bulunan konteyner kentte "Hayat İyi Yaşam Merkezi" açıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Hayat Holding ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile, AFAD koordinasyonu ve Malatya Valiliği desteği kapsamında konteyner kentte kurduğu Hayat İyi Yaşam Merkezi açıldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Beylikdüzü'nde her mahalleye bir kreş projesinde temel atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, mutlu bir gelecek için Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi’nin temelini attı. 

Kuzey Yıldızı Camii açıldı!

Kuzey Yıldızı Camii'nin açılışını yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasında  "İslam toplumlarında camiler hayatın merkezi olmuşlardır. Nasıl ki kalp ayakta tutan ana organsa mabetler de ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu ayakta tutar" dedi.

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Bursa Gürsu Sağlıklı Hayat Merkezi Mart'ta açılacak!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde yapımı devam eden Sağlıklı Hayat Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. Merkezin 2019 yılının Mart ayında hizmete açılması planlanıyor.

Pendik Dumlupınar Aile Çocuk Eğitim Merkezi Ekim'de açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi, ilçeye yeni bir aile çocuk eğitim merkezi kazandırıyor.

İzmit Benim Evim Çocuk ve Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde UNİCEF desteğiyle Türkiye’nin ilk çocuk işçiliğiyle mücadele merkezi İzmit’te açıldı.

Üsküdar Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi açıldı!

Üsküdar Belediyesi, 7 Nisan Cumartesi günü anne veya babasını kaybeden çocukların yaşamış olduğu travmaları atlatmalarına yardımcı olmak için Fevziye Meriç Çocuk Destek Eğitim Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

hayat çocuk merkezi Haberi

hayat çocuk merkezi

Fatih'te hayata geçirilen Hayat Çocuk Merkezi İstanbul Valisi Avni Mutlu'nun katılımı ile açılacak. 14 Mart Perşembe günü saat 13.00'da Fatih'te açılacak olan Hayat Çocuk Merkezi, "Çocuklar Sokakta Kalmasın" sloganıyla yola çıktı.


Program 

-Açılış konuşması

-Kokteyl

-Merkezin gezilmesi


Adres

Aksaray Mahallesi, Cerrahpaşa Caddesi, No:57/4 Fatih...