03 / 05 / 2024

hayat hassa osb son durum

hayat hassa osb son durum

Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, "Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesinin Hassa’da yapılması, bizim için büyük bir fırsattır" ifadesini kullandı.

Eskişehir OSB'de fabrika inşaatı çöktü! 1 ölü, 3 yaralı!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inşaatı devam eden fabrikanın çatısı çöktü. Olay sonucunda 3 işçi yaralanırken, bir işçide hayatını kaybetti.

Hassa Tüneli ve OSB’si bölgeye nefes aldırcak!

Doğu ve Güneydoğu, Hatay, Amanos Dağları’nın altından geçecek 30 kilometrelik Hassa Tüneli ile bölgede kurulacak olan OSB’nin artık hayata geçmesini bekliyor..

300. OSB yatırımı Hatay'da kurulacak!

Hatay Hassa bölgesinde yeni bir OSB yatırımı kurulacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, OSB sayısının 300'e ulaşacağını belirtti.

Kayseri OSB'ye anaokulu yapılacak!

Kayseri OSB'de çalışan annelerin hayatını kolaylaştırmak için Kayseri OSB içerisinde anaokulunun yapımına ilişkin bir protokol imzaladı. Anaokulunun 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde yapılması planlanıyor.

Hatay Hassa OSB Türkiye'nin en büyüğü olacak!

Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, "Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesinin Hassa’da yapılması, bizim için büyük bir fırsattır" ifadesini kullandı.

Hatay Hassa'da 86 bin dönümlük alana OSB kuruluyor!

Hatay’ın Hassa ilçesinde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi’nin yer tespiti için bakanlık yetkilileri 18 Şubat’ta Hassa’ya gelecek. Demirel, Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesinin Hassa’da yapılacağını ifade etti.

Beykoz Belediyesi, Okullar Hayat Olsun Projesini hayata geçiriyor!

Okulların toplum hizmetine açılması ve sosyal öğrenme merkezi olarak yeniden şekillenmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in talimatıyla başlatılan “Okullar Hayat Olsun Projesi” Beykoz'da hayata geçiyor

Sıbyan Mektebi, yeniden hayat buldu!

Osmanlı Dönemi'nde 'Sıbyan Mektebi' olarak kullanılan Sultanahmet bahçesindeki tarihi yapı turistlerin uğrak mekânı oldu. Kültürlerarası İletişim Merkezi ile hayat bulan eski mektepte turistler Türk İslam mimarisi ve kültürü hakkında bilgilendiriliyor. Gö

Anadolu Hayat Emeklilik Akdeniz Bölge Müdürlüğü'nü Antalya'da açtı!

Anadolu Hayat Emeklilik Akdeniz Bölge Müdürlüğü'nün açılışını Antalya'da gerçekleştirdi

Hayat Meritlife'ta teslimler ne zaman

Dekon İnşaat'ın hayata geçirdiği Hayat Meritlife projesinde 138 konut 16 katlı iki blokta yükseliyor. Projede ev fiyatları 178 bin 900 liradan başlıyor

Merit Life Hayat'ta 178 bin 900 TL'ye! Kasım'da teslim!

Doğu Ataşehir Şerifali'de yükselen Merit Life Hayat projesinde önümüzdeki Kasım ayında konut teslimleri yapılacak. Projede 138 konut yer alıyor

Esenyurt'taki inşaatta 11 işçinin hayatını kaybettiği facianın sebebi elektrik kaçağı çıktı!

Esenyurt'ta 11 işçinin hayatını kaybettiği yangının raporu tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın hazırladığı rapora göre yangın 21.07'de başladı ve 21.14'te ilk müdahaleyi ekipler yaptı

Kemalpaşa OSB hedef büyüttü, metro ve lojistik merkez istiyor!

Kemalpaşa OSB, 361 olan parsel sayısını genişleme bölgesi ile 927'ye yükseltecek

hayat hassa osb son durum Haberi

hayat hassa osb son durum

Hatay’ın Hassa İlçesi’nde 86 bin dönümlük taşlık alana yapılacak Hatay Organize Sanayi Bölgesi (OSB), faaliyete geçtiğinde Türkiye’nin en büyük OSB’si olacak. 2009 yılı başlarında, İskenderun OSB’ye gelen yatırımcılara, yer darlığı nedeniyle yeterli alanın gösterilememesi sonucu projelendirilen Hassa OSB ile Hassa-İskenderun arasını 15-20 kilometreye düşürecek Amanos Tünelleri’nde yavaş yavaş somut adımlar atılıyor. Çalışmalar neticesinde, Amanos Tüneli projesi için gerekli izinler alınırken, yakın zamanda ilk kazmanın vurulması bekleniyor. Amanos Tüneli’nde çalışmaların başlamasıyla, Hatay’ın en ücra ilçeleri arasında yer alan Hassa için de önemli bir değişim başlayacak. İlçenin Suriye sınırına sıfır noktasmda bulunan, taşlı ve volkanik yapısı nedeniyle tarım ve hayvancılığa da kapak olan yaklaşık 86 bin dönümlük alan, Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olarak hizmet vermeye başlayacak.

“HASSA’NIN YILDIZI PARLAYACAK”

Hassa Belediye...