02 / 05 / 2024

Hayat Invest iletişim

Hayat Invest iletişim

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım tarafından kuruldu.

Avrupark Hayat iletişim bilgisi!

Avrupark Hayat iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Cihan İnşaat imzasını taşıyan projenin arsası 156 milyon 500 bin TL teklifle satın alındı.

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim!

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Atmaca Gayrimenkul projesi Bahçeşehir Hayat Evleri, Eylül'de satışa sunulacak...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 3 etap şeklinde teslim edilecek. Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 875 05 01 olarak belirlendi.

Dekar Asmalı Hayat Evleri Beylikdüzü iletişim!

Dekar Asmalı Hayat Evleri Beylikdüzü iletişim için satış ofisiyle 0212 875 05 01 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dekar Yapı imzası taşıyan projenin 4 bin 350 metrekarelik ticaret alanı bulunuyor.

Dekar Asmalı Hayat iletişim!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da bulunan projede fiyatlar 796 bin 890 TL'den başlıyor. Dekar Asmalı Hayat iletişim bilgileri kapsamında telefon 0212 875 05 01 olarak belirlendi.

Dekar Asmalı Hayat Evleri iletişim!

Dekar Asmalı Hayat Evleri iletişim için 0212 875 05 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 244 adet bahçeli konuttan oluşan projede 4 bin 350 metrekarelik ticari alan bulunuyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat iletişim!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat iletişim için 0212 875 05 01 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen proje 78 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Vadistanbul Park Rezidans iletişim!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Vadistanbul Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri!

Umran Yapı imzasıyla hayat geçirilen proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilecek. Umran Yapı Kartal Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 459 02 05 olarak belirlendi.

0255 İstanbul iletişim!

Konum bilgisine göre E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre uzaklıkta bulunan proje BCC INVEST imzası taşıyor. 0255 İstanbul iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0530 350 54 65 olarak belirlendi.

Hayat Invest iletişim Haberi

Hayat Invest iletişim

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım tarafından kuruldu.

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu: 

1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...