27 / 04 / 2024

Hayat Sahilde Güzel

Hayat Sahilde Güzel

DKY Sahi projesi "Hayat Sahilde Güzel" sloganıyla konut alıcılarını bekliyor. Deniz manzarasına hakim konumda yer alan DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor.

İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel hayatını kaybetti...

DKY Sahil'de 36 ay 0 faiz imkanı!

"Hayat Sahilde Güzel' sloganıyla tanıtılan  DKY Sahil projesinde 60 ay 0 faiz yada 120 ay  0,99 vade farkı ile ev sahibi olma avantajı sunuluyor..

DKY Sahil: Hayat Sahilde Güzel!

DKY Sahi projesi "Hayat Sahilde Güzel" sloganıyla konut alıcılarını bekliyor. Deniz manzarasına hakim konumda yer alan DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor.

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin restorasyonu tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Müzesi'ni de restore ediyor.

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Kahramanmaraş Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Müzesi oluyor!

Kahramanmaraş'taki 167 yıllık Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'ne dönüştürülecek.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nda süreç başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular Mart ayı içerisinde başlıyor.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 27 Mart 2017 itibariyle başlıyor.

Antalya'da En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması 27 Mart'ta başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği 'En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması' başvuruları 27 Mart'ta başlıyor.

Kanal İstanbul'da çok güzel mimari ortaya çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de gelişen projeler hakkında bilgi verdi. Bakan Özhaseki, "Kanal İstanbul projesinde çok değişik çalışmalar var. Projede çok güzel mimari ortaya çıkacak." dedi.

Flora Evleri ile Eskişehir'de hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha güzel bir hale geliyor.12 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri özelleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri'ni özelleştirdi. Santrallerin, ihaleye 324 milyon 100 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Bereket Enerji Üretim A.Ş.ye verilmesine karar verildi.

Hayat Sahilde Güzel Haberi

Hayat Sahilde Güzel

"Hayat Sahilde Güzel" sloganıyla konut alıcılarını bekleyen DKY Sahil Kartal projesi 138 daireden oluşuyor. Projede  2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar farklı tipte dairelere yer veriliyor. 


Deniz manzarasına hakim konumda yer alan DKY Sahil projesi Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika, Kartal metrosu ve deniz otobüsü iskelesine 5 dakika mesafede yükseliyor. 


DKY İnşaat tarafından inşa edilen Kartal DKY Sahil Evleri'nde fiyatlar 1 milyon 927 bin TL ile 3 milyon 454 bin TL arasında değişiyor. Projede 2+1,5 daire satışları tamamlandı. 


Aralık 2019'da teslimlerin gerçekleşeceği DKY Sahil projesinde 60 ay vade farksız veya 120 aya varan yüzde 0.45 vade farkı seçenekleriyle lansman öncesi fırsatlar sunuluyor.  



Kartal DKY Sahil satış ofisi!

Tel:0216 517 9 517   

Web: http://dkysahil.com 


Pınar DOĞAN...