14 / 05 / 2024

Hayat Sultanbeyli atış ofisi

Hayat Sultanbeyli atış ofisi

Hayat Sultanbeyli projesinde 2+1 dairelerden 5+1 çatı dubleksi dairelere kadar konut seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çalışanlar dikkat! Malulen emekli olabilirsiniz!

Çalışma hayatında normal emeklilik dışında sıkça görülen bir durum da malulen emeklilik. Çalışma hayatına atılan bir kişinin sonradan hastalık ya da iş kazası gibi durumlarda yararlanabildiği bu hakla ilgili her şeyi biliyor musunuz? Bilmiyorsanız işte detaylar…

Happy Moon’s 20 yılda 28 şubeye ulaştı!

Erken yaşta iş hayatına atılan Moon’s Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, 20 senede 28 şubeye ulaştı. İlk yurt dışı mağazasını geçtiğimiz haftalarda Bakü’de açan Aymutlu’nun hedefi ise Londra üzerinden Avrupa ve ABD’ye açılan bir zincir ağı kurmak...

Ekrem İmamoğlu: İmar planı için kimse kapımızı çalamaz!

Artan konut satışlarında ulaşım problemi nasıl çözülecek? Yıllardır bekleyen metro projesinde son durum ne? Emlak projeleriyle birlikte sosyal hayatı hareketlendirmek atılıyor mu? İşte tüm bu soruları Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yanıtladı...

Standartlardan uzak binlerce çatı, insan hayatını tehdit ediyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Türkiye’de standartlardan uzak binlerce çatı bulunduğunu ve her yoğun kar yağışında benzeri üzücü kazaların yaşandığını belirtti.

Enplus, Bertazzoni ile mutfaklarda nostaljiyi yaşatıyor!

Yaşama değer katan fikirlerin hayat bulduğu Enplus Mağazaları’nda tüketicisiyle buluşan Bertazzoni Kuzine Fırınlar, odun fırınlarından ilham alınan tasarımı ile mutfaklarda zarafet, kalite ve nostaljiyi yaşatıyor. Eski kışları özleyenler, Enplus Mağazaları’nda bir araya geliyor.

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Kozan Belediyesi geçtiğimiz hafta imza töreni yapılan 200 bin Euro'luk Avrupa Birliği (AB) projesine hızlı başladı. Belediye proje çalışmaları kapsamında yeni kuracağı "Hayat Boyu Eğitim Merkezi"nin temelini attı.

Selen Beytekin kimdir?

İnşaat Mühendisliği 3. sınıfta tesadüfen İlham Gencer ile tanıştıktan sonra profesyonel olarak müzik hayatına atılan Selen Beytekin kimdir?

Günel Zeynalova Etiler'de pizzacı açtı!

Küçük yaşta ‘Azeri kızı Günel’ olarak üne kavuşan şarkıcı Günel Zeynalova iş hayatına atıldı. Ünlü şarkıcı tiler'de hem pizzacı hem de kuaför salonu açtı.

Orhan Gencebay'ın torunu Orhan Efe mimar olacak!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre ve 17 yaşındaki torunu Orhan Efe’yle İstinye Park’taydı. “Torununuz müzik hayatına atılır mı?” şeklindeki sorulara Sevim Emre ise “Ne sanatçısı, torunumuz mimar olacak” şeklinde konuştu.

Emekliler uygun koşullarda ev sahibi olacak!

65. Hükümet'in çalışmalarına göre, emekliler uygun koşullarda ev sahibi yapılacak. Ev alana kredi desteği verilecek. İş hayatına atılan kadınlara para verilecek, tazminat fonu gelecek..

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa'da dev projeler ardı ardına hayat bulmaya devam ediyor. İl genelinde 800 bin kişinin su ihtiyacının yanı sıra bereketli Urfa toprağına verim sağlayacak olan Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

HAYPADER Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nin temeli atıldı!

Fiziksel ve zihinsel engelli çocuklara eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Bağcılar'da inşa edilecek olan, Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nin temeli Dr. Sare Davutoğlu'nun katılımıyla atıldı.

Çilek'ten at ve atçılık tutkunları için Royal serisi!

Çilek, at ve atçılık tutkunları için Royal serisini üretti. Royal serisi at figürleri ve atçılığı anımsatan detaylarıyla çiftlik hayatını seven gençlerin beğenisine sundu.

Hayat Sultanbeyli atış ofisi Haberi

Hayat Sultanbeyli atış ofisi

İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de konumlandırılan Hayat Sultanbeyli projesi Kaynak Yapı imzası taşıyor. Projede toplam 72 adet konut yer alıyor.



Hayat Sultanbeyli projesinde daireler  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon v 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.



Hayat Sultanbeyli fiyat listesi:

2 oda 1 salon daireler 185 bin TL'den,

3 oda  1 salon daireler 257 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 357 bin TL ile 377 bin TL'den,

4 oda 1 salon dubleks daireler 387 bin TL ile 437 bin TL'den,

5 oda 1 salon çatı dubleksi daireler ise 437 bin TL'den başlıyor.



Hayat Sultanbeyli projesinin ödeme seçenekleri arasında peşinat oranına bağlı olarak 12 aydan 48 aya kadar...