08 / 05 / 2024

hayat sultanbeyli örnek daire

hayat sultanbeyli örnek daire

Dairelerin alanlarının 105 metrekareden başlayıp, 255 metrekareye kadar yükseldiği değiştiği Hayat Sultanbeyli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor...

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli iletişim!

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli iletişim bilgilerine haberimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz...

Hayat Sultanbeyli örnek daire!

Hayat Sultanbeyli örnek daire kapsamında projedeki konutların iç mekan görüntüleri haberimizde yer alıyor. Hayat Sultanbeyli satılık konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, dubleks olarak tasarlandı.

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Çukurova Balkon’da 1+1 ve 3+1 örnek daireler hazır!

Çukurova Balkon’dan yeni örnek daireler SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon, yeni örnek daireleriyle teslim için gün sayıyor.

Çukurova Balkon’un örnek daireleri tanıtıldı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon’un örnek daireleri görücüye çıktı.

Piyalepaşa İstanbul semt hayatını örnek daireye taşıyor!

“Piyalepaşa İstanbul” geçtiğimiz yıl gayrimenkul sektöründe fark yaratan ve büyük ilgi gören ödüllü reklam filminin ardından ikinci serisini örnek daire üzerinden ekranlara taşıyor.

Nurol Park’ta örnek daireler görücüye çıktı!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı. Proje, Atatürk Havalimanı ve ana ulaşım arterleri yakınında konumlanıyor.

Nurol Park'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde teslimler Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli'de metrekaresi 2 bin 500 TL!

Sultanbeyli’de lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor. Özenle tasarlanan projede, Selçuklu mimarisi ile site hayatının konforu bir arada sunuluyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nin metrekaresi 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri teslimleri Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi Mayıs'ta hazır!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortaklığıyla hayat verilen Gökdeniz Kartal projesinde örnek daire inşaatına başlandı. Kartal'da konumlandırılan projenin 2 + 1 tipindeki örnek dairesi Mimar Alphan Kutval imzasını taşıyacak.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Türkiye beton üretiminde Avrupa'ya örnek!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, kalitesiz betonun insan hayatını tehlikeye attığını belirterek, "Beton üretiminde geldiğimiz nokta Avrupa'da örnek gösterilmektedir" dedi.

hayat sultanbeyli örnek daire Haberi

hayat sultanbeyli örnek daire

Hayat Sultanbeyli adres bilgilerini paylaşmadan önce projeden bahsedelim. 



İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de inşa edilen Hayat Sultanbeyli projesi Kaynak Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Hayat Sultanbeyli Evleri'nde dairelerin alan büyüklükleri 105 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor. 


5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Hayat Sultanbeyli 72 konuttan meydana geliyor. Projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, güvenlik,  kapalı otopark, kafeler, spor alanları mevcut. 


Hayat Sultanbeyli adres!


Gazi Mahallesi, Reyhanoğlu Caddesi No: 25  Sultanbeyli İSTANBUL


Hayat Sultanbeyli adres!


Hayat Sultanbeyli satış ofisi:

Telefon: 0216 592 90 22

Web Adresi: www.hayatsultanbeyli.com

Belemir...