01 / 05 / 2024

hayata park konakları nerede

hayata park konakları nerede

Hayat Park Konutları projesi 23 Nisan 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

Beyaz İnşaat’ın imzası ile hayata geçirilen Ihlamur Konakları Florya’da ön talep dönemi başladı. Firma, büyük beğeni toplayan Beyaz Park Topkapı projesinin ardından Florya’nın merkezinde konumlandırdığı Ihlamur Konakları’yla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım imkanı daha sunuyor.

Onur Park Life İstanbul ile yeni bir hayata açılın!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

Nurol Park Güneşli ile hayata sıfırdan başlayın!

Teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşeceği Nurol Park Konutları Atatürk Havalimanı'na 6 kilometre mesafede bulunuyor. Proje "Nurol Park Güneşli ile hayata sıfırdan başlayın" sloganıyla yükseliyor.

Çengelköy Park Evleri 250 milyon dolar yatırımla hayata geçiyor!

Yatırım şirketi William Turner ve inşaat firması Demirland GYG AŞ, Çengelköy Park Evleri, projesini hayata geçiriyor. Projeye 250 milyon dolar yatırım yapıldı.

Beyaz Park Projesi Topkapı'da hayata geçiriliyor!

Beyaz İnşaat’ın merakla beklenen projesi Beyaz Park Topkapı, 100 Milyon liralık yatırımla İstanbul Topkapı’da hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje, 2017 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Alperen İnşaat İstanbul'da 5 yeni projeye başlayacak!

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, İstanbul'da yaptıkları Aşmalı Park Konakları Projesinin tamamlandığını belirterek, " İstanbul'un her iki yakasında yaşam değeri yüksek 5 yeni projemiz daha hayata geçiyor" dedi.

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 153 bin 900 liraya 1+1!

Bursa Modern projesinde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer, Marin Residence, Gök Kule ve Park Konakları yer alıyor.

Düzce Hürriyettepe Park projesi hayata geçiyor!

İller Bankası tarafından ihalesi gerçekleştirilen Hürriyettepe Park Projesi 'nin sözleşmesi imzalanarak, yer teslimi yapıldı. Hürriyettepe Park Projesi en kısa sürede hayata geçirilecek.

Alperen İnşaat Sea Life Kavaklı projesine başlıyor! Yeni proje!

Alperen İnşaat Asmalı Park Konakları'ndan sonra Beylikdüzü Kavaklı'da Sea Life projesine hazırlanıyor. Eston Villaları'nın yukarısında kalan Sea Life projesinde daireler deniz manzarasına sahip olacak. Projede satışlar yakın zamanda başlayacak...

Ata Grup Es Bahçe Es Park Konakları satış ofisi!

Ata Grup Es Bahçe Es Park Konakları satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Es Bahçe Es Park Konakları projesinde daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor...

Düzce Beylerbeyi Park Konakları teslimleri 2015'te!

Düzce'nin en hızlı gelişen bölgelerinden "Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu" üzerinde yükselen Beylerbeyi Park Konakları projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

hayata park konakları nerede Haberi

hayata park konakları nerede

Hayatpark Konakları Başakşehir'in havadan yeni görüntüleri için...