04 / 05 / 2024

hayati yazıcı avm

hayati yazıcı avm

İstanbul'da yer alan alışveriş merkezinin sayısının 114 adet olduğunu ifade eden Gümrük ve Ticaret Baka Hayati Yazıcı, 2013 yılında Türkiye'de toplam 81 adet AVM olduğunu söyledi...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı ile konut üretilecek!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Şahinbey Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi'nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları'nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Yazıcık Konutları 4 ay sonra tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep Yazıcık Konutları 4 ay sonra tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Çin'de 3D yazıcı ile depreme dayanıklı villa yapıldı!

Çinli inşaat şirketi ZhuoDa, 3D yazıcı teknolojisi ile 3 saat içerisinde iki katlı bir villa yaptı. Villa, LEGO parçaları gibi birbirine monte edilen 3D baskılı 6 temel modül üzerine inşa edildi.

İşte 3D yazıcı ile yapılan villa!

Üç boyutlu (3D) yazıcılarla üretileceklere sınır yok. Bu yenilikçi teknolojinin son örneği ise "villa" oldu. Çinli şirket ZhuoDa, 3D yazıcı teknolojisi ile iki katlı bir villa yaptı.

Abdulkadir Yazıcı Yozgat Spor Vadisi'ndeki inşaatı inceledi!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımı devam eden spor vadisinde çalışmaları inceledi. Vali, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, spor vadisinin en kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri!

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de inşa ediliyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 2 bloktan meydana geliyor.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda çalışmalar sürüyor!

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları'nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" de

Nejat Yazıcı kimdir?

Nejat Yazıcı, Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mühendislik Bölümü’nden mezun. Peki, Nejat Yazıcı kimdir? Nejat Yazıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nejat Yazıcı..

hayati yazıcı avm Haberi

hayati yazıcı avm

AVM'lerin yasal altyapısını oluşturmak için, yurtdışındaki düzenlemeleri mercek altına aldıklarını belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AVM'lerin 2013 yılında 81 tane olduğunu fakat 2012 yılının üçüncü çeyrek rakamlarına göre 332'ye ulaştığını ifade etti. AVM sayısının 10 yılda 4'e katlandığını söyleyen Yazıcı, İstanbul'da 114 adet AVM'nin bulunduğu...