05 / 05 / 2024

Haydar Akar projeleri

Haydar Akar projeleri

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, "Körfez çöplüğe dönüştü" yorumunu yaptı. Akar, Bu kadar uzun sahile sahip olan Kocaeli de, sahil bandında sadece bir adet beş yıldızlı otel bulunmaktadır' dedi.

Haydar Akar'ın, depreme ilişkin sunduğu önergeler kabul edilmedi mi?

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın gerek ilk imzacı olarak meclise sunduğu gerekse imzacılarından biri olduğu deprem konusuna ilişkin 28 meclis araştırması önergesinin mecliste kabul edilmediği iddia edildi...

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm 3 yılda tamamlanacak!

CHP Milletvekili Haydar Akar Cedit ile ilgili olarak, " Biz bu projeyi yapacağız. TOKİ’ye de 3 senede yaptırtacağız. İlk çivi çakılmaya başlandığı zaman 3 senede bitirteceğiz, rant devşirtmeyeceğiz” diye konuştu...

Türkiye’deki demiryolu hat uzunluğu nedir?

TCDD'nin lojistik merkezlerine, limanlarına ve hattına ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Türkiye’deki demiryolu hat uzunluğunu sordu..

Kandıra-İzmit duble yoluna ilişkin 3 soru mecliste!

Kandıra-İzmit duble yolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, konu hakkında yazılı soru önergesi hazırladı...

Gebze-Darıca Sahil hattı metrosunun ihalesi mecliste konu oldu!

Gebze OSB-Darıca Sahil hattı metro projesinin ihalesine ve finansmanı TBMM'de konu oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar proje hakkında Bakan Turhan'a 3 soru sordu...

Kuzey Marmara Otoyoluna ilişkin 8 soru mecliste!

Kuzey Marmara Otoyolu, meclis gündeminde konu oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli'de bulunan OSB'ler meclise konu oldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli'de bulunan büyük sanayi kuruluşlarına, OSB'lere ve ilin son altı yıldaki imalat sanayi ve dış ticaret verilerine ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı TBMM gündeminde!

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, sorularını Bakan Soylu'ya iletti..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçları TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçlarına ve bazı giderleri meclis gündeminde taşıdı. Akar sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Kocaeli hızlı tren projesi mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar İstanbul'u, Sakarya'yı ve Kocaeli'ni ilgilendiren hızlı tren projesini gündeme taşıdı..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen ihalelere katılan bir firmaya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli Dilovası Dilderesi Islah Projesi TBMM'de konu oldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Dilovası Dilderesi Islah Projesi ihalesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Haydar Akar'dan Osmangazi Köprüsü açıklaması!

CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Haydar Akar devam eden Meclis çalışmalarında sık sık söz alarak Osmangazi Köprüsündeki ihale şartlarına ve devletin vermiş olduğu araç sayılarına ilişkin önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Haydar Akar projeleri Haberi

Haydar Akar projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hazırladığı ve geçtiğimiz ay onanan İzmit Körfezi'nin Bütünleşik Kıyı Alanları Plan projesi hakkında CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, "Körfez çöplüğe dönüştü" yorumunu yaptı. Akar, "Bu kadar uzun sahile sahip olan Kocaeli de, sahil bandında sadece bir adet beş yıldızlı otel bulunmaktadır. Kısacası Kocaeli de yaşayanlar "denize yakın ama denize hasret yaşamaktadırlar " dedi. 


KOCAELİ 3.500 km2 yüzölçümü ile Türkiye'nin alan olarak en ufak kentlerinden birisi olmasına rağmen İstanbul'un çöplüğü haline dönüştürülmekte ve halkın kaliteli yaşayacağı alanlar daraltılmaktadır diye konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar), " Kocaeli de şu anda aktif olarak 34 özel liman, 2 de kamu olmak üzere 36 liman bulunmaktadır. Ayrıca 14 yeni liman başvurusu bulunmakla birlikte mevcut liman işletmecileri de yeni dolgu alanları...